Буде покарання - у Путіна почали погрожувати українській владі
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде покарання - у Путіна почали погрожувати українській владі

Буде покарання - у Путіна почали погрожувати українській владі
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна відзничалася черговою шокуючою заявою - цього разу офіційна Москва почала погрожувати Україні та навіть повідомила про те, що Росія має намір притягти до кримінальної відповідальності іноземних громадян за заклики повернути Крим Україні. Цю інформацію офіційно підтвердив очільник Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Це особливо стосується наших українських колег. Заяви щодо Криму, які вони будуть робити, за собою потягнуть покарання за законами РФ... Ми зможемо вимагати їхньої екстрадиції в нашу країну", - заявив Володін під час обговорення законопроекту про прирівнювання закликів до відчуження території РФ до екстремізму.

Окрім того, представник Путіна цинічно зазначив, що "для американських політиків, які мріяли про нашу країну, теж з'являється відповідальність".

"У разі приїзду на нашу сторону вони можуть бути заарештовані. І можна вимагати їхньої екстрадиції сюди", - заявив спікер Держдуми РФ.

Що важливо розуміти, згідно із законопроєктом, "екстремізмом визнається порушення територіальної цілісності РФ, в тому числі відчуження частини її території".

Варто зазначити, що нещодавно очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що влада не буде вести переговори про компенсацію за півострів, а має намір повернути Крим. За словами українського дипломата, вимога компенсації зашкодить стратегії про незаконну окупацію території.

"А ви хочете, щоб ми визнали незаконну окупацію, попросили собі компенсацію за це? Або як? Типу - заплатите гроші і все буде нормально? Ні! Стратегія зовсім інша. Ми так і говоримо, що відбувається тимчасова незаконна окупація", - наголосив Дмитро Кулеба.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що проросійські сили знову влаштували в небі над окупованим Кримом повітряні бої.  Вони підняли в повітря фронтові бомбардувальники Су-24М і багатоцільові винищувачі Су-30СМ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?