Ілона Маска кличуть в Україну після його неочікуваної заяви
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілона Маска кличуть в Україну після його неочікуваної заяви

Ілона Маска кличуть в Україну після його неочікуваної заяви
Джерело:  online.ua

Нещодавно американський бізнесмен та всесвітньо відомий винахідних Ілон Маск зізнався, що він думає про діяльність українського конструктора ракетно-космічних систем Сергія Корольова. Маск назвав українця "одним з найкращих". Зразу ж після цієї гучної, однак вкрай приємної заяви українське посольство в США нагадало підприємцю, що у Житомирі є пізнавальний музей, присвячений діяльності Сергія Корольова. Окрім того, дипломати запропонували бізнесменові відвідати Житомир та на власні очі побачити цей музей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення українського посольства в соціальних мережах.

"У рідному місті інженера Житомирі є чудовий музей Корольова. Ласкаво просимо, приходьте та подивіться", – звернулись у посольстві до Маска.

Як відомо, нещодавно Ілон Маск розповів, що мав розмову зі сім'єю легендарного конструктора. Також він додав, що вважає Сергія Корольова одним із найкращих. Що цікаво, у своєму твіті Маск написав прізвище інженера українською та російською мовами – "Корольов/Королёв".

Варто нагадати, що Сергій Корольов - це український та радянський інженер у галузі ракетобудування та космонавтики. Що важливо розуміти, саме його вважають основоположником практичної космонавтики. Саме під його керівництвом було запущено першу міжконтинентальну балістичну ракету, перший штучний супутник Землі, а також здійснили перший політ людини в космос.

Сергій Корольов

Як повідомляв ONLINE.UA, американський бізнесмен Ілон Маск відзначився напередодні новим досягненням. Він оновив свою позицію у рейтингу найбагатших людей планети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?