Світоліна здобула нове гучне досягнення - цікаві деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна здобула нове гучне досягнення - цікаві деталі

Світоліна здобула нове гучне досягнення - цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна наразі бере участь у виставковому турнірі bett1Aces, який проходить у Берліні. Україна вийшла у фінал. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підсумки останнього двобою тенісистки.

Світоліна напередодні вийшла на корт проти Анастасії Сєватової з Латвії. Вона обіймає 43-ю сходинку у рейтингу WTA.

Початок поєдинку відзначився успіхом української спортсменки. Утім, її латвійська опонентка ледь не вирвалася уперед пізніше. Вважалося, що стартову партію українка навіть може програти, вона завершилася 7:6 на користь останньої

Друга частина гри йшла на рівних, однак тільки до рахунку 3:3. Перша ракетка України почала буквально руйнувати позицію суперниці. Етап завершився з рахунком 3:6 - латвійська тенісистка не змогла здобути жодного бала після цього зрівняння рахунку.

Інший півфінал відбудеться між чеською ракеткою Петрою Квітовою (№12 у WTA) та представницею Нідерландів Кікі Бертенс (№7 у WTA).

Слід зауважити, що глобальна епідемія коронавірусу COVID-19 порушила плани спортсменів різного калібру та організаторів спортивних заходів. Весь професійний спорт виявився паралізованим упродовж кількох місяців.

Виставковий турнір став першим для українки Світоліної з часів введення карантину по всій країні. Спортивні заходи потроху починають відновлювати, Однак з обмеженнями. Наприклад, на матчі не допускають вболівальників.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська тенісистка Еліна Світоліна посіла почесне місце у десятці найкращих тенісисток останнього десятиріччя. Загалом рейтинг складається з 20 позицій. Спортсменки посіли у ньому місця відповідно до кількості балів, яку вони заробили упродовж періоду з 2010 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?