Навіщо тоді працювати - працівники НБУ неочікувано записали відеозвернення до Зеленського
Категорія
Економіка
Дата публікації

Навіщо тоді працювати - працівники НБУ неочікувано записали відеозвернення до Зеленського

Навіщо тоді працювати - працівники НБУ неочікувано записали відеозвернення до Зеленського
Джерело:  online.ua

Молоді працівники Національного банку України неочікувано для всіх записали відеозвернення до глави держави Володимира Зеленського - молодь попросила українського лідера не допустити знищення незалежності регулятора. Варто звернути увагу на те, що відео зі зверненням до президента працівники НБУ опублікували зокрема і на своїх сторінках в соціальних мережах, аби досягти більшого резонансу - у відео вони звернули увагу на те, що не хочуть, аби їхню роботу ігнорували та вказували, як її здійснювати. За словами працівників НБУ, рішення Нацбанку повинні залишатися обґрунтованими та не залежати від політичних побажань, передає ONLINE.UA.

"Шановний пане Президенте! Ми – молоді українці, народжені в незалежній Україні. У Національному банку України нас – близько двохсот. З необхідними навичками. Якісною освітою. Знанням іноземних мов. Баченням, у якій Україні ми хочемо жити завтра. І розумінням, що це завтра залежить зокрема й від нас.
 Ми не поїхали за кордон. На навчання чи на роботу. Дехто навіть повернувся. Бо ми віримо у можливість розвиватися тут. І допомогати розвиватися нашій державі. Пане Президенте, рік тому Ви казали що саме від молоді хочете почути, якою вона бачить нашу країну. Ми сприйняли це як підтвердження, що зробили правильно", - нагадала Зеленському молодь.

Окрім того, працівники НБУ звернули увагу на те, що не отримують надприбутків, не крадуть та не отримують видатків.

"І ми не хочемо, щоб нашу роботу ігнорували. Вказували, який курс намалювати. Які позови відкликати. Навіщо тоді йти працювати на державну службу, якщо твоя робота нікому не потрібна?...Ми хочемо жити в країні принципових і чесних людей. Які працею досягають результату. Шукають правильних і ефективних, а не простих і тимчасових рішень. Дотримуються слова і не виставляють країну аферистом на міжнародній арені. Ми нічого не вимагаємо, проте закликаємо Вас. Не допустіть руйнування незалежності Національного банку України! Його рішення повинні залишатися обґрунтованими та не залежати від політичних побажань. Це стане запорукою того, що тисячі молодих українців будуть бачити сенс йти до державних інституцій й залишатимуться будувати успішну державу", - заявили молоді працівники НБУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський терміново зібрав правління НБУ після відставки Смолія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?