Команда Зеленського не може - український політик брав участь у круглому столі партії Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Зеленського не може - український політик брав участь у круглому столі партії Путіна

Команда Зеленського не може - український політик брав участь у круглому столі партії Путіна
Джерело:  online.ua

Політична сила очільника Кремля Володимира Путіна "Єдина Росія" 14 липня провела міжнародний міжпартійний круглий стіл "Співпраця у сфері безпеки в період пандемії COVID-19", в якому, зокрема, брали участь представники української партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук і Олег Волошин. Зазначається, що в ході свого виступу кум Путіна вкотре розкритикував команду українського лідера Володимира Зеленського та почав скаржитися на те, що вона нібито не здатна урегулювати ситуацію на Донбасі та досягти миру. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОТЗЖ.

"Незважаючи на відмінність у позиціях і ідеологічних засадах, необхідна співпраця політичних партій, парламентів і виконавчої влади - саме така взаємодія допоможе подолати страшний виклик, з яким зіткнулося людство в XXI столітті. Таким був лейтмотив круглого столу", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що з окремим коментарем виступив й український політик Віктор Медведчук.

"В Україні, треба це зазначити, коронавірус наклався на проблему, яка є проблемою №1 для країни останні 6 років - як при колишній, так і при нинішній владі. Це проблема мирного врегулювання на Донбасі. Це, дійсно, наймасштабніший біль сьогодні в Україні, як і те, що влада, сьогоднішня влада пана Зеленського і його команди, завела в безвихідь це питання. Так відбувається, на превеликий жаль, для нашої партії, яка запропонувала мирний план врегулювання і реалізує його на всіх рівнях, у тому числі, і міжнародному. Це викликає величезну стурбованість, і ми розуміємо, що влада Зеленського не може встановити мир на Донбасі", - заявив у ході круглого столу Медведчук.

Олег Волошин та Віктор Медведчук

Згідно з останніми даними, у круглому столі також брали участь: Сун ТАО, завідувач Міжнародного відділу Центрального комітету Комуністичної партії Китаю; Андрос Кіпріану, генеральний секретар Партії трудового народу Кіпру (АКЕЛ); Манфред Грунд, керуючий справами фракції ХДС/ХСС, спікер фракції з питань зовнішньої політики; Йоахим Пфайффер, спікер фракції ХДС/ХСС з питань економічної та енергетичної політики; Ітіро Айсава, голова Парламентської асоціації японо-російської дружби, член парламенту, депутат від Ліберально-демократичної партії Японії; Арман Кирибаєв, перший заступник голови партії Nur Otan.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Меркель вигадали новий інструмент для стримування Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?