Путін готує нову жорстку провокацію проти України - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін готує нову жорстку провокацію проти України - що відбувається

Путін готує нову жорстку провокацію проти України - що відбувається
Джерело:  online.ua

У Кремлі розкрили плани президента Володимира Путіна щодо захопленого Криму. Найближчим часом він знову відвідає регіон, яким керує окупаційна адміністрація. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За словами Дмитра Пєскова — особистого речника президента, візит планують вже на четвер, 16 липня.

"Президент завтра працюватиме у Криму, він братиме участь у церемонії закладання бойових кораблів для ВМФ", - пояснив прессекретар.

Він додав, відповідні заходи планують на суднобудівельному заводі "Залів".

Також Пєсков наголосив, що найближчим часом Путін не збирається йти у відпустку.

"Мені поки що нічого не відомо про відпустку президента, поки що робочі плани на короткотривалу й середньотривалу перспективу достатньо насичені", - додав речник Путіна.

Нагадаємо, український Крим залишається окупованим з лютого-березня 2014 року. Російський уряд окупував його за допомогою військових підрозділів, а потім організував нібито "референдум", за підсумками якого пів острів анексували. Жодна країна не визнала цієї події.

Цікаво, що російська пропаганда та вищі державні особи називають цей міжнародний злочин "приєднанням". Нещодавно навіть набули чинності поправки у конституцію, як забороняють "відторгати" російські території, що передусім спрямовано саме на Крим.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Путіна відзначилися черговою шокуючою заявою — цього разу офіційна Москва почала погрожувати Україні та навіть повідомила про те, що Росія має намір притягти до кримінальної відповідальності іноземних громадян за заклики повернути Крим Україні. Цю інформацію офіційно підтвердив очільник Держдуми РФ В’ячеслав Володін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?