Приєднуйся до них - Маск здивував світ новим оголошенням
Категорія
Технології
Дата публікації

Приєднуйся до них - Маск здивував світ новим оголошенням

Приєднуйся до них - Маск здивував світ новим оголошенням
Джерело:  online.ua

Американо-канадський бізнесмен Ілон Маск знову здивував світ. Він зробив цікаве оголошення про свій проєкт Neuralink, який не відзначився жодними новинами з 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його твіти.

За словами послідовника передових технологій, нові деталі щодо проєкту розкриють 28 серпня. Він пообіцяв поділитися "подробицями про прогрес".

"Не можеш перемогти їх — приєднуйся до них", - підкреслив Маск у повідомленні в Twitter.

Жодних інших деталей він не оприлюднив.

Нагадаємо, компанія Neuralink працює над створенням нейронних протезів та інтерфейсів формату "мозок — комп'ютер". Останній захід, про який говорила її пресслужба, відбувся 16 липня 2019 року.

Офіційний акаунт проєкту в Twitter з того часу не повідомив жодної інформації. Навіть зараз він лише зробив репост твіта свого засновника.

Утім, оприлюднені 2019 року новини все ж таки вражають досі. Тоді Neuralink продемонструвала чип N1, який вживлюють прямо у мозок. Також фахівці розробили апарат, який здатний виявляти кров'яні судини й вживляти у кору електроди без пошкодження цих судин.

Тоді Маск наголосив, випробування тривають на крисах, а от нібито у 2020 році їх можуть розширити до залучення людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ілон Маск нещодавно зізнався, що він думає про діяльність українського конструктора ракетно-космічних систем Сергія Корольова. Він назвав українця "одним з найкращих".

Одразу після цієї гучної заяви українське посольство у США нагадало підприємцю, що у Житомирі є пізнавальний музей, присвячений діяльності Сергія Корольова. Окрім того, дипломати запропонували бізнесменові відвідати Житомир та на власні очі побачити цей музей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?