ФІФА оновила рейтинг найсильніших збірних - що стало з Україною
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА оновила рейтинг найсильніших збірних - що стало з Україною

ФІФА оновила рейтинг найсильніших збірних - що стало з Україною
Джерело:  online.ua

Експерти ФІФА оновили рейтинг національних збірних з футболу та оприлюднили його. Українська команда зберегла свою позицію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ФІФА та Українську асоціацію футболу.

Слід зауважити, рейтинг поділяється на світовий та регіональний.

"Україна посідає в рейтингу 24-у сходинку, маючи 1537 балів. Серед представників УЄФА наша національна команда 15-а. Суперники збірної України у фінальному турнірі чемпіонату Європи посідають наступні місця: Нідерланди — 14-е, Австрія — 26-е", - пояснили в УАФ.

Усі суперники української команди у Лізі націй мають вищі показники. Іспанія отримала 8-му сходинку, Швейцарія - 12-ту, Німеччина - 15-ту.

Лідером рейтингу стала бельгійська збірна. Вона на 32 бали випередила французів та на 53 - бразильців.

Пандемія коронавірусу COVID-19 фактично паралізувала професійний спорт усіх галузей на кілька місяців. Це гвоорить про те, що позиції футбольних збірних у рейтингу не зазнали змін, бо не грали поміж собою.

Окремі країни почали відновлювати внутрішні чемпіонати лише у другій половині травня. Утім, ці матчі проводили з суворими обмеженнями та правилами.

Відомо, що за перші два місяці літа країни Європи повинні дограти свої ліги, оскільки на серпень УЄФА запланувала доведення до кінця зірваної Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Організаторам довелося серйозно змінити формат чемпіонатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 липня УЄФА провела жеребкування поміж командами, які беруть участь у Лізі чемпіонів. Організатори найпрестижнішого клубного турніру Європи визначали матчі 1/4 та 1/2 фіналу. дізнатися результати жеребкування, дати й місце проведення матчів можна за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?