Член команди Зеленського опинився у базі Миротворця - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Член команди Зеленського опинився у базі Миротворця - відома причина

Член команди Зеленського опинився у базі Миротворця - відома причина
Джерело:  online.ua

Народний обранець від "Слуги народу" та член комнади українського лідера Володимира Зеленського Максим Бужанський неочікувано для всіх опинився в базі сайту "Миротворець". Варто зазначити, що ресурс називає депутат "українофобом і провокатором" і звинувачує в здійсненні "свідомих дій, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на базу сайту.

Окрім того, українського політика звинувачують в маніпулюванні суспільно значущою інформацією, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах і розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Також адміністрація ресурсу визнає той факт, що внесла депутата в базу через його мовний законопроект. У зв'язку з цим сайт просить правоохоронні органи "розглядати цю публікацію як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень".

Що важливо розуміти, український парламент відмовився розглядати законопроекту Бужанського, який передбачає відстрочку переходу російськомовних шкіл на українську мову навчання з 1 вересня 2020 до 1 вересня 2023 року. Не можна також не звернути увагу на те, що акції протесту проти ініціативи нардепа відбулися сьогодні біля будівлі парламенту в Києві, а також у Львові та Харкові.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 липня представник команди колишнього президента Петра Порошенка та народний обранець "Євросолідарності" Володимир Ар’єв неочікувано для всіх надіслав звернення до Офісу президента Володимира Зеленського - він вимагає пояснити, що мав на увазі чинний глава держави, коли говорив про "ту сторону" на Донбасі. Окрім того, нардеп опублікував цілий список, який складається із 8 запитань, до українського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?