Годі вже - у Зеленського увірвався терпець під час виступу в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Годі вже - у Зеленського увірвався терпець під час виступу в Раді

Годі вже - у Зеленського увірвався терпець під час виступу в Раді
Джерело:  online.ua

16 липня глава держави Володимир Зеленський висунув нову вимогу народним обранцям під час виступу у Верховній Раді України - він закликав народних депутатів не сваритися і припинити "маніпуляції та політичні ігрища". Свою позицію український лідер озвучив у парламенті з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента.

"Шановні друзі, годі вже сварок та розбрату, годі маніпуляцій та політичних ігрищ. Годі вже ділити українців та ділитися самим. На владу чи опозицію, лівих або правих, червоних або синіх. Потрібно перестати бути політиками. Час - стати державними діячами. Людьми, що мають не великий апетит, а велику мрію - про єдину, сильну і непереможну Україну. Це - моя мрія і моя мета. Впевнений, що і ваша також", - заявив Володимир Зеленський.

Окрім того, глава держави процитував ініціатора Декларації про державний суверенітет України В’ячеслава Чорновола: "Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні, маючи, щоб не довелося потім гірко любити її, втративши".

Також не забув Володимир Зеленський звернутися до всіх українських громадян. Він нагадав про те, що Україна 6 років бореться проти російського агресора і робить все, щоб настав мир.

 "Дорогі українці! Сьогодні, шостий рік поспіль, ми захищаємо свій суверенітет від російської агресії. Ми сплачуємо за це найвищу ціну – життя наших громадян. Сьогодні весь цивілізований світ визнає, що Україна робить все для настання такого бажаного миру. Справедливого миру. Миру у нашому розумінні цього слова. Саме того миру, де державний суверенітет буде панувати в реальності, не на папері. Так. Ми втратили частину території, ми втратили своїх людей. І на жаль, ми не можемо повернути загиблих. Але повинні повернути усі свої території. Повернути віру в правду і справедливість. Щоб те, заради чого загинули наші герої – ніколи не виявилось марним", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, народний обранець від "Слуги народу" та член комнади українського лідера Володимира Зеленського Максим Бужанський неочікувано для всіх опинився в базі сайту "Миротворець"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?