Суперечить духу - росіяни несподівано для всіх пішли проти Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Суперечить духу - росіяни несподівано для всіх пішли проти Путіна

Суперечить духу - росіяни несподівано для всіх пішли проти Путіна
Джерело:  online.ua

Акція "Безсмертний полк", яку президент Росії Володимир Путін, незважаючи на пандемію коронавіруса, запланував на 26 липня, не відбудеться. Організатори заходу відмовилися від божевільної ідеї глави Кремля проводити ходу, хоча Путін наполягав на цьому і навіть обіцяв "змусити відступити коронавірусну загрозу". Поки захід перенесли на невизначений період, організатори не виключають, що в 2020 році він зовсім не відбудеться. Втім, і раніше росіяни не підтримували плани Путіна провести ходу. Вони називали ідею Кремля "пиром під час чуми". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу організаторів російської акції.

"В цілому керівники регіональних відділень руху відзначили, що проведення ходи ... можливо тільки з дотриманням заходів санітарно-епідеміологічної захисту: використання масок і рукавичок, дотримання соціальної дистанції. Це суперечить духу "Безсмертного полку", так як це хід пліч-о-пліч, уособлює загальне єднання, в ньому беруть участь сім'ї цілими поколіннями", - пояснили своє рішення організатори.

Нагадаємо, ще в квітні Путін оголосив про перенесення параду перемоги і щорічної акції "Безсмертний полк" через пандемію коронавіруса. Тоді він пообіцяв, що всі заплановані заходи пройдуть в цьому році.

Важливо відзначити, що Путін дотримав обіцянку і "скасував" пандемію коронавіруса в Росії на 24 червня, щоб провести парад перемоги. Правда, себе він все ж вирішив убезпечити від зараження і 80 ветеранів Другої світової війни, які повинні були брати участь в заході, вирішив не пускати на свято. Їх ізолювали в одному з пансіонатів за межами Москви нібито заради того, щоб захистити здоров'я людей похилого віку. Втім, загроза поширення коронавіруса не зупинила президента Росії і від голосування за зміни Конституції Росії, яку переписали заради "обнулення" його президентських термінів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін шокував новою абсурдним заявою, яку росіяни розцінили як чергове знущання над народом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?