Новий перл - у Путіна цинічно висміяли звинувачення Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий перл - у Путіна цинічно висміяли звинувачення Британії

Новий перл - у Путіна цинічно висміяли звинувачення Британії
Джерело:  online.ua

Представники команди очільника Кремля Володимира Птуіна заявили, що звинувачення Британії на адресу Росії про втручання в парламентські вибори 2019 року є нелогічними і нічим не обґрунтованими. З такою гучною заявою виступила скандальна російська дипломатка Марія Захарова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Заява (глави МЗС Британії – ред.) настільки туманна і суперечлива, що зрозуміти її практично неможливо...З одного боку, доказів немає, з іншого боку, йдеться про можливі деякі заходи у відповідь. Це взаємовиключні речі. Таке враження, що починається новий виток тактики highly likely", - заявила офіційна представниця МЗС РФ.

Також Марія Захарова звернула увагу на формулювання заяви глави британської дипломатії.

"Я подивилася оригінал. Мабуть, з досвіду попередніх років британський уряд прийшов до висновку, що термін highly likely більше використовувати не має сенсу. Британський уряд сьогодні обдарував нас новим "перлом"- тепер він звучить так: "майже точно". Цей термін приходить на заміну highly likely, але тактика та ж", - цинічно зазначила російська дипломатка.

Нагадаємо, що раніше очільник МЗС Британії Домінік Рааб заявив, що РФ намагалася втрутитися в парламентські вибори 2019 року шляхом незаконного отримання секретних документів щодо планованої угоди про вільну торгівлю зі Сполученими Штатами і поширення їх в соціальних мережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно офіційний Вашингтон розширив санкції проти Євгена Пригожина, так званого кухаря президента Росії. Варто звернути увагу на те, що загалом нові обмеження стосуються трьох фізичних осіб та п’яти компанії, які пов’язані із Пригожиним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?