Зробіть свій вибір - людина Путіна неочікувано написала листа Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Зробіть свій вибір - людина Путіна неочікувано написала листа Зеленському

Зробіть свій вибір - людина Путіна неочікувано написала листа Зеленському
Джерело:  online.ua

Очільник політради партії "Опозиційна платформа - За життя" та кум російського президента Володимира Птуіна, Віктор Медведчук, неочікувано написав відкритого листа українському лідеру Володимиру Зеленському. Проросійський політик зазначив, що народ України сьогодні, як ніколи раніше, потребує захисту глави держави. За словами Медведчука, українські громадяни стали заручниками численних соціальних, економічних, політичних і кримінальних злочинних посягань - їхнє життя нагадує біг по колу, причому на кожному витку вони опускаються все нижче і нижче. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПЗЖ.

"На найнижчому, побутовому, рівні відбувається маса злочинних посягань на права громадян через ситуацію, тенденцію, коли злочинні елементи прикриваються націонал-патріотичними гаслами. І українці страждають від таких злочинних угруповань. Ні правоохоронні органи, ні судова система не здатні покласти край цьому беззаконню", - поскаржився Віктор Медведчук.

Окрім того, кум Птуіна додав, що "монополія на насильство повинна належати обраній народом владі, а не націонал-радикалам, яких певні політичні сили ставлять над законом і використовують у своїх цілях".

"Або Ви на боці Закону, або Ви стаєте на бік тих, хто витирає об нього ноги. Зробіть свій вибір", - звернувся до Зеленського Медведчук.

Також проросійський політик у своєму листі висловив упевненість, що "Зеленському відомо про те, що навколовладні спекулянти і шахраї, прикриваючись псевдонауковими лозунгами, безкарно грабують Україну".

"Вони видають її зубожіння за прогрес, а розвал економіки - за успішні реформи. З України викачують за кордон мільярди, щоб потім брати мільйони у вигляді кредитів з цих грошей і, зрозуміло, повертати з відсотками. Ні для кого не секрет, що від таких реформ страждає народ: пенсіонер, який все життя працював на цю країну; простий трудівник, який насилу зводить кінці з кінцями, в тому числі через непомірні житлово-комунальні тарифи; молоді люди, позбавлені перспектив і можливості реалізувати своє право на працевлаштування, отримання житла і гідний рівень життя для себе і своїх дітей", - зазначається в листі.

На думку Медведчука, "для Зеленського настав час вирішити, з ким він - з грабіжниками чи з пограбованими, з людьми, які потребують його захисту".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що партія глави Кремля Володимира Путіна "Єдина Росія" 14 липня провела міжнародний міжпартійний круглий стіл, в якому брав участь Віктор Медведчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?