Не хочу це більше бачити - Alyona Alyona підірвала мережу кліпом на нову пісню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не хочу це більше бачити - Alyona Alyona підірвала мережу кліпом на нову пісню

Не хочу це більше бачити - Alyona Alyona підірвала мережу кліпом на нову пісню
Джерело:  online.ua

Талановита українська реп-виконавиця Alyona Alyona ніколи не приховувала той факт, що активно підтримує екологічні ініціативи в нашій країні та світі, і порушує важливі теми, які мають місце в сучасному суспільстві. Напевно, саме тому красуня вирішила представити проникливий кліп, де закликає зберегти Землю і забезпечити щасливе майбутнє своїм дітям - ролик під назвою "Тихо дітя сплять" вийшов на ютуб-каналі Alyona Alyona 17 липня з англійськими субтитрами, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що основні зйомки кліпу відбувались на Балі, де була співачка з командою ще до карантину в Україні. Окрім того, у кліпі можна побачити кадри з пожеж, з війни на Донбасі, з Чорнобильської зони, з великих мегаполісів та українських міст. За словами співачки, лейтмотивом пісні стала мета збереження планети для майбутніх нащадків, адже саме вони з дитинства беруть приклад з батьків, які часто не бережуть свою землю. В коментарі до ролику Alyona Alyona розказала про засмічену берегову лінію на Балі через пластик, який приплив з океану. Також артистка звернула увагу на річки в Україні, в яких плавають відходи, про лісосмуги, встелені сміттям, про поля, на які вітри приносять сміття.

"Ми всі прийшли в цей світ, щоб служити йому і робити його кращим. Але нині навіть те, що не потребує вдосконалення, ми нищимо, не думаючи про наслідки... Я не хочу жити і бачити це далі! Ера споживачів, бажаючих використовувати все навколо, щоб отримати кайф і спростити собі життя. Ми забули, що для справжнього щастя нам не треба так багато, що ні одне зовнішнє благо не замінить внутрішню порожнечу, забули про те, що всі земні ресурси не безкінечні", - наголосила Alyona Alyona.

За словами артистки, не важливо, де ти живеш, який в тебе колір шкіри чи розріз очей, на якій мові ти розмовляєш і в кого ти віриш.

"Важливо те, що кожен чоловік і жінка можуть залишити для наступних поколінь, який показати приклад, що можуть зробити саме зараз, поки діти сплять", – заявила співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?