Медведчук - Зеленському: Ви президент чи начальник колоніальної адміністрації?
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведчук - Зеленському: Ви президент чи начальник колоніальної адміністрації?

Медведчук - Зеленському: Ви президент чи начальник колоніальної адміністрації?
Джерело:  online.ua

Очільник політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", народний депутат Віктор Медведчук звернувся з новим листом до українського лідера Володимира Зеленського. У ньому опозиційний політик запропонував главі держави остаточно вирішити, чиї інтереси він захищає: іноземних спекулянтів або українського народу. Віктор Медведчук закликав Зеленського нарешті усвідомити, що "заокеанські господарі і міжнародні спекулянти" на очах українців цілеспрямовано знищують країну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".

"З ким Ви, Володимире Олександровичу? З міжнародними ляльководами, які використовують нашу країну в своїх цілях, або з Україною, незалежність і суверенітет якої безсовісно потоптали і віддали на заклання горе-реформаторам, які продовжують проводити над країною смертельно небезпечні експерименти? Прийшов час визначитися, хто Ви – Президент України або просто начальник колоніальної адміністрації? Це важливий вибір, і часу на коливання у Вас немає. Настав час вирішити, пане Президенте, з ким Ви і чиї інтереси захищаєте – інтереси країни й Українського народу або заокеанських господарів і міжнародних спекулянтів, які на Ваших очах нищать нашу країну", - підкреслив Медведчук.

"Зробіть вибір, якого чекає від Вас народ. Вибір, в ім'я якого Ви отримали найвищий за всю історію України мандат народної довіри. Виконайте обіцянки, дані українцям, забезпечте захист їхніх прав і свобод, захистіть їх від свавілля і грабежу, захистіть суверенітет і незалежність України", - закликав опозиційний політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євгенія Йепес Винуеза (Євгенія Лукієнко), яка була звільнена вранці 21 червня 2020 року, детально розказала про своє затримання  та подякувала усім, хто займався її звільненням. Особливо жінка вдячна українському народному депутату Віктору Медведчуку, а також декільком міжнародним організаціям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?