Зоря - Десна: повне відео вирішального матчу української Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зоря - Десна: повне відео вирішального матчу української Прем'єр-ліги

Зоря - Десна: повне відео вирішального матчу української Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 19 липня, в Запоріжжі на стадіоні Славутич-Арена проходить вирішальний матч 32-го туру української Прем'єр-ліги. На футбольному полі зустрілися команди "Зоря" і "Десна", яким в очному поєдинку доведеться з'ясувати, хто більше гідний місця в наступній Лізі чемпіонів. Подивитися матч можна "Зоря" - "Десна" можна на ONLINE.UA. Повне відео гри транслює FootballHub.

Відомо, що в стартовому складі "Зорі" сьогодні зіграють: Мацапура - Тимчик, Вернидуб, Абу Ханна, Михайличенко - Іванисеня - Кабан, Ледньов, Юрченко, Кочергін - Громов.

У команді "Десна" на поле вийдуть: Паст - Фаворов, Тамм, Гітченко, Конопля - Огиря, Домбровський - Кузик, Тотовіцький, Картушов - Філіппов.

Матч "Зоря" - "Десна" розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Зоря - Десна - онлайн-трансляція матчу УПЛ (повне відео):

Як відомо, "Зоря" на даний момент займає в турнірній таблиці УПЛ третє місце. У луганського клубу в активі 57 очок. "Зоря" на 2 пункти відстає від "Динамо", але в той же час на 2 очки випереджає "Десну". Таким чином, щоб утримати третю сходинку і завоювати бронзові медалі, "Зорі" в матчі проти "Десни" вистачить і нічийного результату. Чернігівській команді в цьому матчі за бронзу потрібна тільки перемога, так як команда, яка в підсумку стане третьою, отримає пряму путівку в груповий етап Ліги Європи.

За прогнозом букмекерів, "Зоря" стане фаворитом матчу. На її перемогу дається коефіцієнт 2,06, на нічию - 3,35, а на перемогу "Десни" - 3,75.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Динамо" виграло Кубок України в матчі з "Ворсклою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?