Тримали в секреті до останнього - в родині Джастіна Тімберлейка відбулася неочікувана подія
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тримали в секреті до останнього - в родині Джастіна Тімберлейка відбулася неочікувана подія

Тримали в секреті до останнього - в родині Джастіна Тімберлейка відбулася неочікувана подія
Джерело:  online.ua

У родині відомого американського співака і актора Джастіна Тімберлейка відбулася несподівана подія - його дружина, Джессіка Біл, народила сина. Ця приголомшлива новина вразила шанувальників зоряної пари, адже їм вдалося засекретити вагітність Джесіки і не попастися в фотооб'єктив папараці. Втім, і радісну новину про поповнення в родині подружжя вирішило не афішувати. Про народження другого сина Джастіна Тімберлейка повідомили західні інсайдери, а зіркові батьки поки не дали офіційних коментарів з цього приводу. Про те, що Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл стали батьками вдруге, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Джерела повідомляють, що 38-річна дружина Тімберлейка народила хлопчика ще на початку цього тижня. На даний момент подружжя знаходиться в Біг-Скає, штат Монтана, де з новонародженим малюком і п'ятирічним сином Сайлас ховаються від журналістів у своєму будинку. Зоряні батьки продовжують тримати своє щастя в строгому секреті. Їм в цьому допомагає пандемія коронавіруса, яка дозволяє самоізолюватись від цікавих очей шанувальників.

Новина про поповнення в родині Джастіна Тімберлейка стала справжньою несподіванкою для шанувальників зоряної пари - більшість з фанатів навіть не здогадувалися, що Біл вагітна. Останній раз Джастін і Джессіка з'являлися на публіці на початку лютого, і тоді у актриси навіть не було натяку на кругленький живіт. На початку березня Біл опублікувала кілька знімків зі свого дня народження, на яких позує у вільній туніці, що приховує її фігуру, тому прихильникам не вдалося роздивитися "цікаве положення" актриси.

Нагадаємо, для Джастіна і Джесіки новонароджена дитина стала другою - вони вже виховують сина Сайласа, який з'явився на світ 8 квітня 2015 року. Познайомилася пара на одній з голлівудських вечірок в 2005 році, але зустрічатися почала не відразу. Після декількох романів і розставань, Тімберлейк і Біл зіграли весілля 29 жовтня 2012 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тімберлейк написав автобіографічну книгу, в якій поділився своїми секретами, спогадами і переживаннями. У своїй першій книзі Джастін розповів про зраду своїй дружині Джесіці Біл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?