Чому падає довіра до влади - у Зеленського озвучили свою версію
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому падає довіра до влади - у Зеленського озвучили свою версію

Чому падає довіра до влади - у Зеленського озвучили свою версію
Джерело:  online.ua

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков наголосив, що говорити про втрату довіри українських громадян до Верховної Ради та команди українського лідера Володимира Зеленського зарано. Окрім того, він почав запевняти, що довіра до будь-якої демократичної влади у світі поступово падає, тому хвилюватися наразі не варто. Свою позицію політик озвучив під час традиційного брифінгу у ВРУ 20 липня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт українського парламенту.

"На жаль, довіра до влади завжди буде падати. Завжди. Я не пам’ятаю таких прикладів не лише в історії української влади, але й загалом в історії демократичної влади, щоб було зростання. Насправді, якщо ми подивимось на українські реалії за діючої влади, то якраз і були позитивні сплески. Якщо ми в загальному подивимось на тренд, то він іде по такій трохи негативній кривій, але я думаю, що говорити про втрату довіри зарано", - заявив Дмитро Разумков.

За його словами, український парламент – найбільш відкритий орган, бо все, що в ній відбувається, можна бачити. Окрім того, він звернув увагу на те, що Верховна Рада складається з великої кількості політичних постатей, які також "створюють інформаційний контент, який не завжди несе позитивний імідж для ВР".

На переконання глави ВРУ, з цим необхідно боротися. На думку Разумкова, якщо говорити про спільну роботу всіх гілок влади, "то сьогодні і Офіс президента, і ВР, і Кабмін, працюють у єдиному напрямку, тому що саме це було закладено і в програму дій президента, і в програму дій ВР, саме монобільшості". Спікер продовжує стверджувати, що монобільшість досі є, вона продовжує працювати, і "останнє голосування тому підтвердження".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник Меджлісу кримськотатарського народу і народний депутат Мустафа Джемілєв звернувся до української влади із закликом якомога швидше створити майданчик для переговорів щодо окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?