Зірку "Гри престолів" Емілію Кларк помітили з новим хлопцем - яскраві фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірку "Гри престолів" Емілію Кларк помітили з новим хлопцем - яскраві фото

Зірку "Гри престолів" Емілію Кларк помітили з новим хлопцем - яскраві фото
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка та зірка "Гри престолів" Емілія Кларк потрапила в об'єктив папараці під час романтичної прогулянки зі своїм новим хлопцем - помічником режисера Томом Тернером. Американські журналісти переконані, що зірок пов'язує більше, ніж просто дружба. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Daily Mail.

Варто зазначити, що пару сфотографували під час прогулянки в одному з парків Лондона. Емілія Кларк, вбрана в легку мінісукню з квітковим принтом і світлий кардиган, вигулювала песика Теда, який з'явився в неї у січні цьогоріч. За словами інсайдерів, саме цей домашній улюбленець зблизив знаменитостей.

"Том Тернер склав компанію Емілії Кларк під час виходу. Пара жваво спілкувалася, а згодом насолоджувалася відпочинком на траві, сівши близько одне до одного. Вони стримували свої почуття, проте у пресі вже встигли припустити, що в акторки та помічника режисера роман", - йдеться в повідомленні.

Що цікаво, лише в березні цього року голлівудська красуня Емілія Кларк в одному з інтерв'ю зізнавалася, що її серце вільне. Якщо раніше її обранцями були переважно актори, то зараз, за словами зірки, вона не хоче зав'язувати стосунки з колегами. Останній роман "матері драконів" закінчився наприкінці 2019-го, після року зустрічань з кінорежисером Чарлі Макдавеллом. Новий обранець Емілі, Том Тернер, уже побудував успішну кар'єру в Лондоні й долучався до створення таких культових картин, як "Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія", "Ангели Чарлі" та "Марія – королева Шотландії". Серед його друзів є найпопулярніші зірки сучасності, з якими асистента режисера зводить робота.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль  без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?