Роналду відзначився новим дивовижним рекордом - він побив досягнення Шевченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду відзначився новим дивовижним рекордом - він побив досягнення Шевченка

Роналду відзначився новим дивовижним рекордом - він побив досягнення Шевченка
Джерело:  online.ua

ФК "Ювентус" обіграв "Лаціо" у матчі італійської Серії А. Для нападника Кріштіану Роналду ця перемога відзначилася новим персональним досягненням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іноземні футбольні ЗМІ.

Португалець відкрив рахунок у пенальті. Цей гол став для нього 50-м в італійському національному турнірі.
Роналду після матчу проти "Лаціо" став першим футболістом, який має у своїй кар'єрі 50 голів у чемпіонатах Англії ("Манчестер Юнайтед"), Іспанії ("Реал"), а також Італії.

Водночас ювілейний гол зіркового гравця відбувся на 61-му поєдинку у лізі. Раніше статус футболіста, який забив 50 м'ячів за найменшу кількість матчів, належав українцю Андрію Шевченку. Тому для пів сотні знадобилося 68 разів виходити на поля італійських стадіонів за "Мілан".

Також відомо, що Роналду забив за цей сезон 12 голів у пенальті. Він повторив досягнення Джузеппе Сіньйорі, який провів стільки ж вдалих 11-метрових ударів у сезоні 1994/95.

Нагадаємо, "Ювентус" завдяки перемозі над "Лаціо" продовжує збільшувати відрив від другого місця у Серії А. Наразі цей показник вже сягнув 8 балів. До завершення чемпіонату залишилося чотири тури.

Слід зауважити, що форвард Кріштіану Роналду став у свої 35 років став одним з найбільш рекордоносних футболістів сучасності. Він має серед нагород три "Золотих м'яча" France Football та дві однойменні нагороди ФІФА.

Як повідомляв ONLINE.UA, португальський нападник Кріштіану Роналду може залишити італійський клуб"Ювентус". Про це стало відомо з даних журналіста П’єтро Бальцано Проти, який, утім, сам наголосив — вони неофіційні на не підтверджені.

За його словами, 35-річний футболіст може закінчити гру за "Ювентус" вже наприкінці поточного сезону. Він виходив за цей клуб на поле останні два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?