Зеленський виконав вимогу луцького терориста - термінове звернення президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський виконав вимогу луцького терориста - термінове звернення президента

Зеленський виконав вимогу луцького терориста - термінове звернення президента
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 21 липня, український лідер Володимир Зеленський несподівано звернувся до громадян з новим відеозверненням. Фактично він виконав одну з головних вимог злочинця, яких захопив автобус із заручниками у центрі Луцька. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку лідера.

Той виступив лише з однією фразою.

"Фільм "Земляни" 2005 року. Дивитися всім", - оголосив Зеленський.

Вранці у згаданий день озброєний чоловік у Луцьку захопив рейсовий автобус. Місце інциденту оточили правоохоронці, не дозволяючи жодній людині наблизитися до Театрального майдану у центрі міста.

Точна кількість заручників невідома. Вона коливається за оцінками силовиків від менш ніж 10 до 20 осіб. Свої вимоги терорист оприлюднив у соціальних мережах, однак його акаунти пізніше заблокували їх адміністрації.

Чоловік виявився мешканцем Дубна, який має дві судимості та навіть видав книжку "Філософія злочинця" під псевдонимом Максим Плохой (справжнє ім'я - Максим Кривош). Саме так були підписані його акаунти у соціальних мережах.

Луцький зловмисник вимагав одразу від низки політиків та олігархів виступити з публічними заявами, якими вони визнають себе терористами в законі. Серед згаданих осіб Петро Порошенко, Арсен Аваков, Віктор Медведчук, Ігор Коломойський, Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, а також представники вищої влади України.

Від Зеленського Плохой вимагав закликати українців дивитися фільм "Земляни" буквально шістьма словами. Той, як можна бачити, виконав вимогу.

Стрічка демонструє жорстоку експлуатацію тварин з боку людства. Серед її продюсерів відомий голлівудський актор Хоакін Фенікс, який є веганом та відомим борцем за права тварин.

За багатогодинне утримання злочинець дозволив піднести до автобуса води - лише раз. Також після довгих перемовин він погодився відпустити трьох заручників.

Як повідомляв ONLINE.UA, до редакції сайту "Перший" терміново зателефонувала заручниця, яка наразі перебуває в автобусі з терористом Максимом Плохим. Вона розповіла, що людям дали пів години та просила, аби журналісти негайно вимагали відеозвернення від глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?