Ілон Маск несподівано відреагував на захоплення людей у Луцьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Ілон Маск несподівано відреагував на захоплення людей у Луцьку

Ілон Маск несподівано відреагував на захоплення людей у Луцьку
Джерело:  online.ua

Власник Space X, відомий американський бізнесмен та винахідник Ілон Маск неочікувано для всіх відреагував на події, які шокували українських громадян та усю міжнародну спільноту 21 липня - як відомо, у Луцьку терорист Максим Кривош (який назвав себе "Максимом Плохим") захопив автобус із 13 заручниками. Злочинець зразу ж зателефонував у поліцію та заявив, що може підірвати автобус. Окрім того, він озвучив своїми вимоги главі держави Володимиру Зеленському та іншим представникам влади в України. Це резонансна ситуація не залишилася без коментаря Ілона Маска. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter відомого винахідника.

Варто звернути увагу на те, що американське видання The New York Times опублікувало у Twitter посилання на свій матеріал про захоплення терористом автобусу в українському Луцьку 21 липня. Ілон Маск його зразу ж прокоментував.

"Просто ще один день у 2020 році", - написав бізнесмен.

Що важливо розуміти, поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом захоплення заручників у Луцьку, а СБУ – за статтею про "терористичний акт".

Як уже зазначалося раніше, ввечері 21 липня терорист Максим Кривош випустив із автобуса трьох людей: літню жінку, підлітка й вагітну жінку. В Офісі президента переконують, що цьому сприяла розмова Володимира Зеленського зі злочинцем. Наголошується, що український лідер виконав вимогу Кривоша: опублікував відео зі словами "Фільм "Земляни" 2005 року - дивитися всім". Після звільнення заручників і затримання чоловіка відео зникло зі сторінки Зеленського.

Близько 22:00 правоохоронці почали штурм автобусу. Зловмисника затримали, усіх заручників звільнили. Загалом їх виявилося 13. Під час брифінгу брифінгу за підсумками звільнення заручників і затримання Кривоша повідомили, що зловмисник готувався до цієї операції та мав спільників. Кількох із них уже затримали.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Володимир Зеленський вмовив луцького терориста Максима Кривоша (Плохого) відпустити спочатку трьох людей, а потім взагалі здатися. Український лідер вже встиг розповісти, про що розмовляв зі злочинцем, який утримував 13 заручників у Луцьку. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?