Конкурент Трампа Каньє Вест шокував світ зізнанням про свою дружину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Конкурент Трампа Каньє Вест шокував світ зізнанням про свою дружину

Конкурент Трампа Каньє Вест шокував світ зізнанням про свою дружину
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий репер та кандидат у президента США Каньє Вест вирішив поділитися з виборцями найнесподіванішими подробицями свого життя, про які раніше майже ніхто не знав. Доволі часто у мережі почали з'являтися пікантні заяви про його кохану - модель та бізнесвумен Кім Кардаш'ян. Каньє Вест зізнався, що впродовж 2 років вимагає розлучення з дружиною, адже втратив довіру до неї через ревнощі. Своє резонансне повідомленні репер опублікував вранці 22 липня - варто зазначити, що твіт дуже швидко зник з профілю, однак він все одно встиг розлетітися пресою, адже претендент на посаду президента США заговорив про розлучення з "ідеальною дружиною" та матір'ю чотирьох спільних дітей, передає ONLINE.UA.

Новий конкурент Дональда Трампа наголосив, що замислюється про розлучення з зірковою дружиною вже впродовж двох років. Як припускають американські медіа, причиною для розриву могли стати ревнощі репера, оскільки ці думки з'явилися після приватної зустрічі Кім Кардаш'ян з американським виконавцем Міком Міллом.

"Я намагаюсь розлучитися відтоді, як Кім бачилась з Міком Міллом в номері Waldorf для обговорення тюремної реформи", – написав Каньє Вест.

Наголошується, що репер пригадав інцидент, який трапився в листопаді 2018 року. Тоді Кім Кардаш'ян разом з 33-річним Міком Міллом виступала на саміті кримінального правосуддя в Лос-Анджелесі. Проте зірки зустрілися й для розмови в номері готелю Waldorf Astoria Beverly Hills, що не на жарт обурило Каньє Веста. Якщо репер Мік Мілл поводився належним чином, то Кім, за його словами, "перейшла межу".

Як повідомляв ONLINE.UA, талановита співачка  Кеті Перрі нещодавно зізналася,  що ледь не вчинила самогубство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?