Полковник поліції у заручниках - влада відреагувала на вимоги злочинця
Категорія
Україна
Дата публікації

Полковник поліції у заручниках - влада відреагувала на вимоги злочинця

Полковник поліції у заручниках - влада відреагувала на вимоги злочинця
Джерело:  online.ua

Озброєний зловмисник, що утримує в заручниках полковника полтавської поліції, назвав свої вимоги. Представники влади заявили про неможливість їх виконання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ очільника Полтавської ОДА Олега Синегубова.

За його словами, існує ймовірність виконання силового сценарію. злочинець вимагає залишити його у спокої та не переслідувати.

"Вимоги, звісно, нічого не мають спільного з дійсністю. Тому що він хоче просто напросто уникнути кримінальної відповідальності, що неможливо. І нині тривають із ним активні переговори, щоб змусити його здатися. Але правоохоронці, органи Національної поліції також готові й до силового сценарію вирішення цього конфлікту", - наголосив Синегубов.

Посадовець зауважив, ситуація у Полтаві немає майже нічого спільного з інцидентом у Луцьку. Нова подія не пов'язана з ідейним терористом, який цілеспрямовано захопив групу заручників.

Наразі полтавського викрадача намагаються не допустити до місця перебування людей. Йому не дали їхати до Києва, хоча раніше медіа саме про це інформували.

"Головним було завдання, щоб вивести цю людину з громадського місця, щоб в разі найгіршого сценарію не постраждали люди. Це вдалося зробити. Було надано автомобіль на вимогу зловмисника. Нині вони переміщаються районом області й спецоперація з вирішення цієї ситуації, відповідно, триває", - додав Синегубов.

Зараз автомобіль злочинця у супроводі правоохоронців рухається сільськими дорогами Полтавщини й знаходиться у Решетилівському районі.

Як повідомляв ONLINE.UA, озброєний гранатою злочинець у Полтаві отримав на свої вимоги автомобіль. Із собою він узяв у заручники одного з начальників правоохоронних органів. Згідно з даними МВС, це — полковник відділу карного розшуку Шиян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?