ЗМІ звинувачують принца Гаррі і Меган Маркл у новому безсоромному вчинку - усі деталі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ звинувачують принца Гаррі і Меган Маркл у новому безсоромному вчинку - усі деталі

ЗМІ звинувачують принца Гаррі і Меган Маркл у новому безсоромному вчинку - усі деталі
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, здається, жодного дня не можуть прожити без скандалу - цього разу стало відомо, що молоду родину звинувачують у незаконному розпорядженні коштами, що не належать їм. Наголошується, що ці гроші принц Вільям перерахував зі свого благодійного фонду Royal Fondation у фонд герцогів Сассекських - Sussex Royal. Згідно з останніми даними, "зависли" 290 тисяч фунтів стерлінгів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Іnsider.

Також зазначається, що ці гроші принц Вільям перерахував ще в 2019 році. Однак згодом частина цієї суми виявилася на рахунку в іншого фонду Travalyst, 75 відсотків акцій якого належать принцу Гаррі. Видання зазначає, що фонд Travalyst не є благодійним.

"Після того, як герцоги Сассекські склали повноваження старших членів королівської сім'ї, фонд Sussex Royal був закритий, а пара переїхала до США. При цьому про повернення перерахованих Вільямом коштів і не йшлося", - пише видання.

Адвокати принца Гаррі почали запевняти журналістів та громадскість, що усі ці звинувачення - помилкові. За їхніми словами, молодший онук королеви Єлизавети II до благодійності відноситься відповідально і не став би витрачати чужі кошти.

"Герцог ніколи не мав і не має особистої фінансової зацікавленості в своїй благодійній діяльності", - офіційно заяивли адвокати принца Гаррі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, королівський оглядач  Рассел Майєрс неочікувано для всіх повідомив  про те, що плани принца Гаррі і Меган Маркл зруйнувалися через пандемію коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?