Видворяйте звідси - Лукашенко шокував заявою напередодні виборів
Категорія
Світ
Дата публікації

Видворяйте звідси - Лукашенко шокував заявою напередодні виборів

Видворяйте звідси - Лукашенко шокував заявою напередодні виборів
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко знайшов нову жертву для критики напередодні виборів. Він звинуватив закордонні ЗМІ, які відомі своєю високою репутацію, у закликах до повалення режиму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, іноземні ЗМІ у Білорусі нібито розгорнули цілі інформаційні кампанії проти республіки. Він закликав усіх відповідальні посадовців реагувати на виклики.

"Та й в уряді у нас, Міністерстві закордонних справ все сидять, чекають команди президента. Що це за ставлення до країни? BBC, "Свобода", "Вільна Європа" і так далі, стріми ці... Я вже не кажу про тенденціоз, вони ж закликають до масових заворушень. Чому ви це терпите? Ви ж їх акредитували тут", - наголосив Лукашенко.

Він звернув увагу, заходи необхідно ухвалювати навіть попри передвиборчу кампанію в розпалі.

"Не треба чекати ніякого кінця електоральної кампанії. Видворяти звідси, якщо вони не дотримуються наші закони та звуть людей на майдани... Повторювати більше не буду, не дивлячись на те, що ми увійшли в цей складний електоральний період. Це ж не діло — образа за образою", - додав президент.

Він не пояснив, які саме образи має на увазі.

Нагадаємо, вибори президента в Білорусі передбачаються 9 серпня. Лукашенка звинуватили у репресіях проти опозиції з метою тиску на альтернативних кандидатів. Також на виборах не буде міжнародних спостерігачів ОБСЄ.

Як повідомляв ONLINE.UA, уряд Литви припускає введення санкцій проти представників білоруської влади. Причиною обговорення такої ідеї стало жорстоке переслідування опозиції у країні. У країні обережно звернули увагу, що офіційний Мінськ все більше віддаляється від стандартів демократії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?