Зірка Голлівуду приховав свою хворобу на COVID-19 - приголомшливі подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

Зірка Голлівуду приховав свою хворобу на COVID-19 - приголомшливі подробиці

Зірка Голлівуду приховав свою хворобу на COVID-19 - приголомшливі подробиці
Джерело:  online.ua

Коронавірус станом на 24 липня вразив понад мільйони людей, з яких безліч знаменитостей і видатних діячів культури. нещодавно до їх переліку додався голлівудський актор Мел Гібсон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на західні медіа.

За оприлюдненими даними, актор поборов інфекцію всередині весни. До цього такі відомості не публікували.

Офіційні представники розповіли виданню People, 64-річний Гібсон інфікувався у квітні. Актор відзначився важким перебігом хвороби, його навіть госпіталізували. У клініці той провів тиждень.

Відомо, що Гібсона лікували препаратом ремдесивір протягом усього перебування у госпіталі. З того часу автор завжди здавав негативні тести на COVID-19 - він повністю одужав.

Не оголошується, чому саме австралійська зірка кіно вирішив не розкривати факт своєї хвороби. Це прямо протилежно за підхід американського колеги Гібсона — Тома Генкса та його дружини Ріти Вілсон.

Зіркове подружжя від самого початку розповідало про свою боротьбу проти COVID-19 - журналістам і самостійно, через соціальні мережі. Акторська пара провела певний час під наглядом лікарів, а пізніше, коли їхній стан покращився, вони перейшли у режим самоізоляції.

Станом на 24 липня у світі зареєстрували понад 15,5 мільйона випадків коронавірусу COVID-19. Померли від інфекції близько 633 тисяч людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, же у липні, коли пандемія не послаблює обертів, Том Генкс виступив з новою відвертою заявою. За його словами, він не може поважати людей, які відмовляються від носіння масок у публічних місцях. Таким людям актор не довірив би навіть керування автомобілем, оскільки ті не дотримуються елементарних правил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?