В Австралії будуть роздавати гроші просто так - уже відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австралії будуть роздавати гроші просто так - уже відома причина

В Австралії будуть роздавати гроші просто так - уже відома причина
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавірусу, яка охопила майже всю планету, змусила політичні еліти шукати найнеочікуваніші виходи з непростої економічної ситуації, яка склалася в їхніх країнах. Так, нещодавно стало відомо, що влада австралійського штату Вікторія вирішила допомогти жителям грошима у зв'язку з пандемією COVID-19. Цю інформацію вже підтвердив прем'єр регіону Деніел Ендрюс в своєму офіційному акаунті Twitter, передає ONLINE.UA.

Місцева влада переконана, що в період пандемії багато людей з симптомами коронавірусу або "контактні" громадяни не заявляють про свій статус і виходять на роботу через побоювання здавати тест, потрапити на самоізоляцію й позбутися заробітку. Саме через це керівництво штату заявило про одноразові виплати в розмірі 300 австралійських доларів (майже 6 тисяч гривень – ред.) тим жителям регіону, які здадуть тест на COVID-19. Гроші компенсують втрату доходу в період, коли людина сидить вдома в очікуванні результатів тестування.

Що важливо розуміти, якщо тест виявиться позитивним, людині додатково виплатять 1,5 тисячі австралійських доларів (близько 30 тисяч гривень – ред), щоб покрити доходи, що випадають за період вимушеної самоізоляції. Не можна також не звернути увагу на те, що штат Вікторія виявився епіцентром поширення коронавирусной інфекції. Регіон вже вдруге ввів карантин, на поточному тижні керівництво штату оголосило штрафи за відмову від носіння медичних масок поза межами дому.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, очільник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов озвучив українським громадянам важливе та екстрене попередження. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?