Створюємо щось велике - Ілон Маск здивував прихильників своїми планами
Категорія
Технології
Дата публікації

Створюємо щось велике - Ілон Маск здивував прихильників своїми планами

Створюємо щось велике - Ілон Маск здивував прихильників своїми планами
Джерело:  online.ua

Співзасновник Tesla Ілон Маск вирішив знову здивувати світ своїми планами. Для обслуговування власників електрокарів створять нову окрему компанію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bussiness Insider.

За оприлюдненими даними, Tesla Insurance надаватиме клієнтам страхування. Вже наприкінці 2020 року жителі окремих штатів зможуть отримати страхування, яке персоніфікують завдяки кілометражу автомобілю, стилю використання й частоті поїздок.

Протягом останніх років водії критикували високі ставки страхування карів Tesla, це було пов'язано з високою ціною на ремонт.

Цікаво, що першу спробу створити власний страховий сервіс у Tesla вже намагалися. У квітні 2019 року компанія запустила відповідний сайт для жителів Каліфорнії. Ресурс довелося заблокувати через кілька годин, причиною стало "оновлення алгоритму". Ціна страхування не була нижчою, як пропонувалося.

Сам Маск згадану вище спробу називає "версією 0.9".

"Ми створюємо щось велике – щось на зразок великої страхової компанії. У кінцевому підсумку ми хочемо прийти до того, щоб Tesla Insurance могла використовувати дані, зібрані автомобілем, в профілі водія, щоб розуміти кореляції і ймовірності аварії та оцінити щомісячний страховий внесок для цього клієнта", - зазначив бізнесмен.

Компанія має безліч інформації про користувачів електрокарів завдяки сенсорам. Ці дані можна використати для прогнозування ймовірних проблем на кшталт псування батарей чи навіть механічних пошкоджень та аварій.

Сучасні страхові компанії не можуть запропонувати щось подібне, тож МАСК, як зазначається, дійсно має надзвичайно великі плани.

Як повідомляв ONLINE.UA, американо-канадський бізнесмен Ілон Маск знову здивував світ. Він зробив цікаве оголошення про свій проєкт Neuralink, який не відзначився жодними новинами з 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?