Не дай Бог, це станеться - Лукашенко розкрив шокуючу інформацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Не дай Бог, це станеться - Лукашенко розкрив шокуючу інформацію

Не дай Бог, це станеться - Лукашенко розкрив шокуючу інформацію
Джерело:  online.ua

24 липня білоруський лідер Олександр Лукашенко зважився на неочікуване зізнання - він заявив, що може залучити збройні сили для наведення громадського порядку в країні. За його словами, він не хотів би цього робити, але "всяке можливо". На думку Лукашенка, усі війни зараз починаються з вуличних протестів, демонстрацій. Про це він розповів, коли відвідував 5-ту окрему бригаду спеціального призначення в Мар'їній Гірці, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу білоруського лідера.

"Коли мені довелося визначатися, які збройні сили нам треба, особливо після 2010 року, я зрозумів, що треба мати в запасі підготовлених бійців, частини в збройних силах. Про всяк випадок... Небажано, звичайно, щоб нам довелося вдаватися до Збройних сил. Але всяке можливо. Прикладом тому є США", -заявив Олександр Лукашенко.

Він також нагадав, що очільнику Білого дому Дональду Трампу довелося в деяких штатах вивести армію на вулицю. За його словами, до того, що відбувається сьогодні в Штатах, ніхто у світі не був готовий.

"Це важка катастрофа для всього світу. Якщо президент США витримає цей тиск, це буде хороший знак і для нас. Бо якщо похитнеться, а не дай бог, впаде ця імперія, світу буде несолодко", - переконаний Лукашекно.

Згадуючи про військові частини в Мар'їній Гірці і Уручч'ї, білоруський лідер наголосив, що вони добре підготовлені, особливо - щоб не допустити ескалації всередині Білорусі.

"Держсекретар правильно сказав, що всякі війни зараз починаються з вуличних протестів, демонстрацій, потім майдани. На майдан, якщо своїх немає (у нас замало "майданутих"), їх підтягнуть збоку. Це професійні військові, бандити, які спеціально готуються, в основному, в рамках ПВК (приватні військові компанії, - ред.) по всьому світу, і заробляють великі гроші на провокації в тих чи інших державах", - зазначив Лукашенко.

 За його словами, так було в багатьох країнах.

"Стало тільки гірше. Це керований хаос", - підкреслив білоруський лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно анонімні джерела заявили про екстрену госпіталізацію  Олександра Лукашенка після зустрічі з прем’єром РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?