Twitter введе платну підписку - до чого готуватися користувачам
Категорія
Технології
Дата публікації

Twitter введе платну підписку - до чого готуватися користувачам

Twitter введе платну підписку - до чого готуватися користувачам
Джерело:  online.ua

Представники американської компанії Twitter вирішили додати у мікроблок особливий режим. Він буде доступний користувачам за платною підпискою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний блог Twitter Investor Relations.

Зазначається, що причина таких нововведень — негативні фінансові підсумки останніх місяців. Зокрема, їх зафіксували після другого кварталу 2020 року. Обсяги збитків склали близько 124 мільйонів доларів США.

Наголошується, що офіційного та остаточного рішення щодо платної підписки ще немає. Наразі представники компанії планують вивчати фінансові показники, щоб оцінити необхідність та ефективність ініціативи щодо підписки.

Згідно з оприлюдненими з боку адміністрації Twitter та медіа даними, основна версія сервісу залишиться незмінною для більшості користувачів. Володарі платної підписки отримуватимуть безліч цінної аналітичної інформації щодо акаунту. Серед цих даних — теми, які найактивніше обговорюють підписники.

Існує версія, Що у Twitter не зуміли залучити аудиторію, якої вистачило б для стабільного розміщення реклами. Додаткові платні послуги для професійних користувачів можуть бути вирішенням проблеми для мікроблока.

Другий квартал приніс Twitter рекламний прибуток у 562 мільйони доларів. Цей показник на 23% менше за цифри аналогічного періоду 2019 року.

На доходи компанії, як вважається, могли вплинути бойкоти рекламодавців, які спрямовані проти соціальних мереж на тлі заворушень у США.

Як повідомляв ONLINE.UA, влітку Twitter опинився у скандалі. Адміністрація вирішила видалити публікацію президента США Дональда Трампа, яку той присвятив загиблому від рук поліції Джорджу Флойду. Причина такої реакції з боку компанії криється в оприлюдненому лідером ролику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?