Українців терміново попередили про нову загрозу - що варто знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців терміново попередили про нову загрозу - що варто знати

Українців терміново попередили про нову загрозу - що варто знати
Джерело:  online.ua

Силовики СБУ посилили режим безпеки на тлі терористичної загрози. Йдеться безпосередньо про Київ та Київщину, однак у заяві зверталася увага на всі регіони. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За словами полковника Олега Головаша — очільника київського міського та обласного управління СБУ, силовики регулярно контактує з цього приводу з правоохоронцями та місцевою владою.

"Звісно, ми звертаємо особливу увагу на безпекову ситуацію в столичному регіоні незалежно від заяв будь-яких політичних сил чи представників місцевої влади. Адже саме в Києві розташовано багато стратегічних об’єктів. Тож посилений контроль над безпековою ситуацією в столиці є звичним явищем для силових органів. Відбувається конструктивна співпраця", - пояснив він.

Головаш звернув увагу, поворотним моментом став інцидент у Луцьку. На території Києва та області Антитерористичний центр встановив "жовтий" рівень відповідної загрози, що говорить про підвищені ризики.

"Крім того, вирішено запровадити посилений графік чергувань особового складу правоохоронних органів столичного регіону. Основні зусилля зосереджено на запобіганні терористичній діяльності в місцях масового перебування людей, а також на посиленні безпеки об’єктів можливих терористичних посягань", - наголосили в СБУ.

Нагадаємо, у центрі Луцька 21 липня озброєний зловмисник на ім'я Максим Кривош близько 11 годин тримав групу заручників в автобусі. Після виконання однієї з його вимог, терорист випустив людей та здався сам.

Як повідомляв ONINE.UA, правоохоронні органи знайшли ймовірного посібника так званого луцького терориста Максима Кривоша. У п’ятницю, 24 липня, харківський суд заарештував фігуранта справи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?