Вбив дружину і вчинив самогубство: стало відомо про трагедію в житті Бреда Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вбив дружину і вчинив самогубство: стало відомо про трагедію в житті Бреда Пітта

Вбив дружину і вчинив самогубство: стало відомо про трагедію в житті Бреда Пітта
Джерело:  online.ua

Голлівуд сколихнула нова шокуюча новина - стало відомо, що близький друг всесвітньо відомого актора Бреда Пітта, британський художник Сол Флетчер, вчинив самогубство. Згідно з останніми даними, він наклав на себе руки після того, як вбив дружину у власному домі. Про все, що сталося, вперше розповіла його донька, якій батько зателефонував після злочину. Про смерть 52-річного художника Сола Флетчера та його дружини розповідає німецьке видання Blick, передає ONLINE.UA.

"22 липня приблизно опівночі його донька повідомила в поліцію про вбивство матері. Вона зізналася, що батько після злочину самостійно зателефонував їй та зізнався у скоєному. Правоохоронці прибули до квартири митця в Берліні та знайшли тіло мертвої жінки. Самого Сола Флетчера в помешканні не було", - йдеться в повідомленні видання.

Згідно з останніми даними, Сол Флетчер наніс дружині, з якою багато років прожив у цивільному шлюбі, удари ножем, а померла вона від великої втрати крові. Журналістам вдалося дізнатися, що після вбивства художник на авто марки Porsche втік з місця злочина.

"Його знайшли мертвим заміському маєтку вранці 23 липня. Жодних слідів насильства на тілі Сола Флетчера не було, тому ймовірна причина смерті – самогубство. Наразі слідство триває", - додає видання.

Журналісти також розповідають про те, що британський художник і фотограф Сол Флетчер був близьким другом голлівудського актора Бреда Пітта. Разом вони часто відвідували виставки, фестивалі та світські заходи. Минулого року друзів помітили під час прогулянки на Венеційській бієнале. Як сама голліудський актор відреагував на вчинок свого друга - не повідомляється.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?