Він буде розчарований - активіст порівняв Зеленського та Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Він буде розчарований - активіст порівняв Зеленського та Януковича

Він буде розчарований - активіст порівняв Зеленського та Януковича
Джерело:  24 канал

Очільник правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін звернув увагу на те, що українські громадяни обрали президента, якому зробили картинку "з народу". Однак у народу немає збудованого мільйонного бізнесу, тому українці помилилися. Окрім того, Шабунін зізнався, що доволі скептично тепер ставиться до вислову "Зеленський – класний пацан, який просто нічого не розуміє". Активіст звернув увагу на те що, український лідер несе відповідальність за те, що лишив Арсена Авакова очільником Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Картинка "Я – з народу" від початку не була зовсім правдивою. Він чесно зароблений мільйонер, багата людина. Немає претензій. Але це не людина з народу, в його – народу – розумінні", - наголосив Шабунін.

На думку українського активіста, якщо в Зеленського і команди є ілюзія, що вони спроможні створити тут якусь диктатуру, то вони будуть швидко розчаровані.

"Інтелектуальна і організаційна спроможність Зеленського і його команди, включно з Аваковим, і близько не стоїть з мізками, спроможністю команди Януковича. Це небо і земля...Інтелектуальні спроможності, контроль середовища, робочі інструменти, робоча СБУ, робочі мєнти – в Януковича було все. Все те, чого в Зеленського немає і сотої частини. І медіапростір Янукович контролював у рази краще, ніж зараз Зеленський", - неочікувано зазначив Віталій Шабунін.

Очільник ЦПК підкреслив, що його дуже важко назвати фанатом Порошенка, однак попри це, він вважає, що колишній президент не міг звільнити Авакова, бо в нього одразу розпадалась парламентська більшість. У чинного українського лідера ж немає жодних схожих проблем з Аваковим, але він цього не робить.

"Для мене це непояснювано. Я все менше вірю в цю історію, що Зеленський – класний пацан, який просто не розуміє. Я не розумію, що не зрозуміло, коли міністр 6 років реформує поліцію, а вона далі ґвалтує і вбиває?!", — заявив Віталій Шабунін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  глава представництва ЄС в Україні зразу ж прокоментував  повідомлення про пожежу у будинку голови правліня Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?