Вже цього року - Путін шокував світ новими цинічними погрозами
Категорія
Політика
Дата публікації

Вже цього року - Путін шокував світ новими цинічними погрозами

Вже цього року - Путін шокував світ новими цинічними погрозами
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін виступив з гучною заявою про новітню зброю. Він стверджує, що унікальні засоби боротьби з'являться на флоті вже цього року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

У неділю, 26 липня, лідер країни-агресора виступив на головному військово-морському параді у Санкт-Петербурзі. За його словами, вже протягом 2020 року флот отримає 40 новітніх кораблів, які володітимуть гіперзвукові ударні комплекси.

"Цього року в його склад буде прийнято сорок кораблів і суден різних класів ... Унікальні переваги й підвищення бойових можливостей флоту будуть досягатися коштом широкого впровадження передових цифрових технологій, які не мають аналогів у світі гіперзвукових ударних комплексів, безпілотних підводних апаратів, коштом найефективніших засобів оборони", - наголосив Путін.

Він також додав, оснащення російського флоту систематично збільшується щороку.

Слід зауважити, що у Кремлі вже не вперше роблять заяви про новітню гіперзвукову зброю. Стверджувалося, що ці засоби нібито не мають аналогів у світі.

Водночас у червні американський президент Дональд Трамп оголосив про розробку гіперзвукової ракети, яка в 17 разів швидше чинних розробок і з якою американці зможуть перемогти будь-якого ворога.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін пообіцяв, що незабаром у Росії з’явиться новий вид зброї, призначеної для боротьби з гіперзвуковими озброєннями, завдяки якій росіяни зможуть збивати ракети противника. Він заявив про готовність "дивувати" такими розробками опонентів.

У США запевнили, що захист США від російської гіперзвукової зброї буде незаперечним, а колишній міністр оборони США Майк Меттіс назвав стратегію глави Кремля "гонкою озброєнь з самим собою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?