Подивіться на ситуацію - промоутер озвучив проблему бою Ломаченка й Лопеса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Подивіться на ситуацію - промоутер озвучив проблему бою Ломаченка й Лопеса

Подивіться на ситуацію - промоутер озвучив проблему бою Ломаченка й Лопеса
Джерело:  online.ua

Промоутери вважають майже неможливим організувати боксерський бій Василь Ломаченко — Теофімо Лопес із глядачами. Ймовірніше, він пройде у форматі пустих трибун через коронавірус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Badlefthook.com.

За словами промоутера Боба Арума, причиною для жорстких обмежень у боксі залишається погана епідемічна ситуація у Сполучених Штатах, де повинен пройти бій. Там станом на 27 липня виявили понад 4,2 мільйона випадків COVID-19.

Очільник компанії Top Rank додав, що позитивно оцінює плани організації боїв восени.

"Але подивіться на ситуацію у США. Я не думаю, що навіть у четвертому кварталі, або в кінці жовтня ми зможемо влаштовувати боксерські шоу з глядачами. Ми перебуваємо у тому ж човні, що й всі професійні спортивні команди", - нагадав Арум.

Він підтвердив, бій Ломаченко — Лопес перенесли на 3 жовтня. Його транслюватимуть на ESPN.

"Можливо, нам доведеться зробити цей бій на pay-per-view (платі за перегляд - ONLINE.UA). Але якщо, наприклад, студентський американський футбол не повернеться, то, можливо, ESPN купить поєдинок та поставить його на місце цієї популярної гри", - пояснив промоутер.

Нагадаємо, бій українця проти американця повинен був відбутися 31 травня. Пандемія COVID-19 порушила ці плани.

Як повідомляв ONLINE.UA, український чемпіон Василь Ломаченко виступив із зухвалою провокацією на адресу американського суперника Теофімо Лопеса. Українець закликав того бути у формі та готуватися до бою в будь-якій локації.

Американський боксер вирішив загострити словесний конфлікт та відповів опонентові. Він оприлюднив у соціальних мережах своє фото з оголеним торсом та додав не менш зухвале звернення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?