Хочу чоловіка та смажити котлети – суперниця Лукашенка вразила неоднозначною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочу чоловіка та смажити котлети – суперниця Лукашенка вразила неоднозначною заявою

Хочу чоловіка та смажити котлети – суперниця Лукашенка вразила неоднозначною заявою
Джерело:  online.ua

Головна суперниця чинного білоруського лідера Олександра Лукашенка на виборах, Світлана Тихановська, шокувала міжнародну спільноту відвертим зізнанням - вона заявила про те, що не має політичних амбіцій. Варто звернути увагу на те, що ця жінка – дружина ув’язненого відеоблогера Сергія Тихановського і балотується на президентських виборах "заради нього". Як уже зазначалося раніше, навколо кандидатури Тихановської вже об’єдналася штаби опозиціонерів Віктора Бабарики та Валерія Цепкала, однак їх на виборах не зареєструвала ЦВК, яка знаходиться під контролем Олександра Лукашенка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання TUT.by.

ЗМІ звертає увагу на те, що в ході зустрічі з виборцями у Гомелі Світлана Тихановська заявила, що їй не цікава політика, а її кандидатура є лише уособленням змін політичної системи Білорусі.

"Всі ви знаєте: Світлана Тихановська не політик, я не маю програми зміни Білорусі, але вона є у чоловіків, які не були допущені до передвиборчих перегонів. Мені не потрібна влада. Я хочу дітей, чоловіка і далі смажити свої котлети", - зізналася головна конкурентка Олександра Лукашенка.

Окрім того, наголошується, що у разі своєї перемоги на виборах Тихановська пообіцяла провести "повторні чесні вибори" та звільнити політв'язнів у Білорусі.

Варто нагадати про те, що президентські вибори в Білорусі відбудуться вже 9 серпня. Світлана Тихановська стала головною опозиційною конкуренткою чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка, яку зареєстрували на вибори. Після цього найвпливовіші опозиційні кандидати об'єдналися і підтримали політикиню. Що важливо розуміти, попри численні арешти, реєстрація Тихановської є знаковою подією для Білорусі, адже Лукашенко чи не вперше матиме на виборах реальну конкурентку. Також наголошується, що інших кандидатів, зокрема, Валерія Цепкала та Віктора Бабарика не зареєстрували. Останній взагалі сидить у СІЗО, проти нього порушили кримінальну справу.

Як повідомляв ONLINE.UA, що Олександр Лукашенко шокував світ новою безсоромною заявою про Україну

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?