Фанатам Відьмака готують надзвичайний сюрприз - що відомо про новий проєкт
Категорія
Культура
Дата публікації

Фанатам Відьмака готують надзвичайний сюрприз - що відомо про новий проєкт

Фанатам Відьмака готують надзвичайний сюрприз - що відомо про новий проєкт
Джерело:  online.ua

Фанатів серіалу з всесвіту "Відьмак" потішили новин анонсом. У майбутньому стрімінговий сервіс Netflix випустить новий проєкт. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сервісу.

Згідно з офіційними деталями, проєкт отримав назву Blood Origin. Він стане приквелом до минулорічного серіалу.

Blood Origin складатиметься з шести епізодів, які розповідатимуть історію, яка сталася за 1 200 років до появи головного героя — Геральта з Рівії.

Шоуранером виступить Лорен Хіссріч, під керівництвом якого створювали основний серіал. Творець книжкового всесвіту, польський фантаст Анджей Сапковський, виступатиме в ролі консультанта.

За анонсом від Netflix, сюжет нового мінісеріалу будуватиметься навколо епохи Сполучення сфер. Цей магічний катаклізм спровокував появу чудовиськ у вигаданому світі. Саме це й спричинило своєю чергою виникнення відьмаків, які з монстрами боролися.

Слід зауважити, протягом останніх років всесвіт "Відьмака" знаходиться на не аби якому підйомі. Перш за все це пов'язано з виходом гри The Witcher 3: Wild Hunt, яка за останні 5 років побила кілька рекордів. З її популярністю навіть пов'язаний цікавий казус — багато геймерів вважали серіал з Генрі Кавіллом екранізацією саме гри, а от про стару книжкову серію навіть не чули.

Як повідомляв ONINE.UA, серіал "Гра престолів" завершився раніше, ніж була дописана його книжкова основа за авторством Джорджа Мартіна. Наразі письменник поділився певними деталями цього процесу.

За словами Мартіна, він не зможе виконати свою попередню обіцянку — завершити фінальну книжку серії "Пісня льоду й полум’я" до кінця року. Він пояснив, чому так сталося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?