Світ приголомшила нова шокуюча правда про Instagram
Категорія
Технології
Дата публікації

Світ приголомшила нова шокуюча правда про Instagram

Світ приголомшила нова шокуюча правда про Instagram
Джерело:  online.ua

Нещодавно користувачі соціальних мереж помітили дивну особливість додатка Instagram для iOS. За їхніми словами, додаток використовує камеру смартфона увесь час – навіть тоді, коли власник смартфона не знімає фото або відео. Першим таку "неприємну" особливість нового додатка помітив користувач Twitter під ніком KevDoy. Він наголосив, що проблема стосується версії iOS 14 Beta завдяки новій функції, яка відображає спеціальний індикатор в кутку екрана, коли який-небудь додаток отримує доступ до камери або мікрофону. KevDoy звернув увагу, що індикатор горить під час прокрутки стрічки Instagram, коли у додаток не повинен використовувати камеру і мікрофон телефона, передає ONLINE.UA.

За словами представників соцмережі, це баг, який виправлять найближчим часом.

"Ми отримуємо доступ до камери лише в тих випадках, коли ви цього вимагаєте. Наприклад, коли переходите зі стрічки в "Камеру". Ми знайшли і виправляємо цей баг в iOS 14 Beta, який помилково сигналізує про те, що використовується камера. У нас немає до неї доступу і ніякого прихованого контенту ми не записуємо", - наголосив представник Instagram.

Варто нагадати про те, у 2019 році розробники Facebook виправили схожу помилку в додатку для iOS, яка активувала камери пристроїв у фоновому режимі без відома користувачів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 27 липня стало відомо, що українські громадяни зможуть отримувати офіційні електронні пошти разом з паспортами. Варто звернути увагу на те, що листи, надіслані на цю адресу, вважатимуться офіційно врученими. Це зазначається у відповідному законопроєкті №3860, який зареєстрували в українському парламенті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?