Гороскоп на 28 липня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 28 липня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 липня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

У Раків відмінна пам'ять, тому коли Раки кажуть "не пам'ятаю" - вони просто не хочуть про це говорити. найкраще Раки вміють жити в родині. Вони вкладають всю душу в це. І взагалі, схоже, що сім'ю придумали Раки!

Дуже хочеться сісти і просто поговорити з кимось по душам. Говорити без перестанку всю ніч. Дивитися разом на нічне небо, мріяти разом, згадувати красиві і кумедні моменти з минулого, багатозначно мовчати. Рибам часто страшенно не вистачає саме такого проведення часу. саме жінка-Риба всерйоз здатна задатися питанням: навіщо мені цей чоловік в будинку, якщо всі свої проблеми я вирішую сама? "Раптом" - це друге ім'я Риб! Раптово засумували, раптово засміялися, раптово образилися - і знову все як завжди. Риби, мабуть, наненав'язливіший знак Зодіаку, але якщо їм щось дійсно потрібно - вони доб'ються свого обов'язково.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 28 липня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Ви здатні зосередитися на чому завгодно, та так міцно, що вас навряд чи вдасться вивести з цього стану насильно. Тому їсти ви зможете в будь-якій обстановці, як завгодно непристосованою до прийняття їжі. Було б що їсти. Подбати, проте, слід не тільки про питання наявності, але і про якість їжі - нині вам підійдуть тільки м'ясні страви і овочі, крупи, борошняні вироби, рибу та птицю поки їсти не варто.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні вам варто дозволити собі трохи різноманітності. І взагалі, всяка зміна буде тільки на краще, незалежно від того чи ви її зробили, або вона трапилася без вашої участі.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Ви можете сьогодні бути задоволені виконаною роботою, якщо ви ретельно поставитеся до всіх дрібниць. Працюйте на результат і не звертайте увагу на дрібні перипетії з товаришами по службі і з начальником, який може зірвати сьогодні на вас своє невдоволення. Будьте терплячі.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви дуже несподівано для себе можете зустріти вашу другу половинку десь там, де ви найменше очікували побачити її. Вона буде зовсім такою, як ви її собі уявляли. Тільки, напевно. Ще краще. І добитися її уваги виявиться цілком посильною для вас завданням!

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині зірки радять вам бути готовим до самих несподіваних поворотів подій. Майте при собі ті ліки, якими ви користуєтеся найчастіше, щоб завжди можна було вийти із ситуації.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Якщо сьогодні щось викличе ваші сумніви, не мовчіть, оголосіть про це привселюдно. Передбачливість, проявлена нині, допоможе уникнути неприємностей в недалекому майбутньому.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нині небажано вживати гостру і пряну їжу, а значить, вхід в мексиканський ресторан вам замовлений. Крім того, без вашої персони сьогодні будуть нудьгувати в корейських і китайських закладах громадського харчування, там, де дотримуються рецептів угорської кухні, а також і в інших місцях, де поважають перець. Бути може, саме час згадати про принади російської національної кухні?

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні вам дуже важливо буде відпочивати. І чим довше і активніше будуть ці хвилини відпочинку, тим здоровіше ви себе будете почувати як зараз, так і згодом, ще протягом приблизно тижня.

Бізнес-гороскоп для Тельців

В цей день зірки не рекомендують звертати підвищену увагу на дрібні деталі. Вони будуть абсолютно не важливі і не цікаві ні вам, ні того, кому ви будете звітувати про виконану роботу. Головне для вас – формально виконати план, а покращувати і відшліфовувати будете вже після.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вашій коханій людині захочеться розповісти вам про щось важливе, цінне і цікаве, на його погляд. Можливо, ваша думка з даного питання буде трохи не співпадати з його точкою зору. Однак зірки радять у будь-якому випадку вислухати вашу половинку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Не стримуйте свого прагнення до вербальним способом передачі інформації. Витонченість вашої манери висловлюватися буде високо оцінена слухачами.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам не варто акцентувати свою увагу на деяких недоліках вашого начальника. Так, він не безгрішний і не геніальний, однак тим не менш, він з тих чи інших причин домігся дещо більшого, ніж ви, а значить, його є за що поважати.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви будете схильні до того, щоб неправильно трактувати слова вашого улюбленого людини, причому це буде не стільки ображати, скільки дивувати: він буде щиро вірити в те, що говорить все гранично ясно, зрозуміло і без яких би то не було приводів для сумнівів...

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогодні всі нескладна, добре знайоме і, що особливо неприємно - корисне буде викликати у вас однозначну реакцію - страшну нудьгу і ні найменшого натяку на апетит. Якщо хочете провести цей день весело і їсти з задоволенням, доведеться добряче напружити уяву. Правда, ніхто не заважає вам перекласти це завдання на чужі плечі - нехай щось неймовірне готує кухар - ваша справа - їсти.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день негативний вплив на вашу травну систему можуть надати напівфабрикати і продукти з консервантами. Крім того, надмірне вживання такої їжі може спровокувати і поява зайвої ваги. Сжуйте яблучко.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

В цей день варто звернути увагу на те, що саме ви говорите вашій коханій людині. Можливо, деякі слова, які давно вже стали для вас звичними та буденними для нього досі не втратили свіжості, і він як і раніше мліє від вашого «люблю» або здригається від «відчепися».

Кулінарний гороскоп для Раків

Зірки розташовують до занять витонченим, що вимагають точності рухів і не терпить поспіху. Ідеальний час для приготування складних кондитерських виробів.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні все навколо вас буде дещо туманно. Не маючи можливості скласти собі ясну картину того, що відбувається, не варто ризикувати, наважуючись на активні дії. Цей день краще провести у блаженному байдикування.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині не економте на собі, пам'ятайте, що скупий платить двічі, і краще б не оплачувати борг своїм же власним здоров'ям. Якщо ви розумієте, що подібні витрати дійсно вам потрібні, не шукайте обхідні шляхи.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні ви дізнаєтеся приємну новину, яка буде підтримувати вас у стані ейфорії до кінця дня. Головне — на радощах не накоїти дурниць.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

Відповідний день, щоб звернутися до стоматолога, навіть якщо у вас прямо зараз нічого не болить. Профілактичний огляд - справа потрібна, до того ж, якщо щось полагодити і доведеться, це доставить вам мінімальну кількість незручностей.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вдалими і навіть приємними будуть контакти з Левами, Близнюками та Водоліями. До представникам решти знаком зодіаку вам краще не приставати - нічого доброго з цього не вийде.

Любовний гороскоп для Левів

Здається, у вас назріває сварка із-за грошей. То ви мало заробляєте, то ви неправильно їх витрачаєте... Не варто доводити загострення пристрастей до межі. Краще сісти разом і накидати ні листку паперу загальний бюджет: стільки-то на кафе, стільки-то на кіно. Проблема вирішиться сама собою!

Бізнес-гороскоп для Левів

День пройде в різного роду робочих клопотах, які ви змушені будете звалити на свої плечі. Також сьогодні буде особливо добрими і довірливими відносини з близькою людиною, і ви зможете чудово поговорити з ним по душах, чого вже давно не було.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам світить спробувати щось настільки смачне, що ділити це блюдо вам захочеться з собою і тільки собою. Так що заздалегідь перенесіть всі зустрічі гостей, свята та інші компанійські заходу на інший день. Егоїзм - це, звичайно, недобре, але в даному випадку мета обіцяє виправдати засоби. Інакше вам доведеться випробувати почуття, далекі від дружніх.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні вам не доведеться бігати в пошуках чогось нового. Всі кардинальним чином змінить лише один телефонний дзвінок. Вам залишається лише дочекатися його.

Любовний гороскоп для Дів

Не кажіть про плотське кохання — вибирайте більш піднесені теми для розмови. Або хоча б максимально літературну лексику. Настрій цього дня буде патетическим, не варто порушувати його своєрідне чарівність, навіть якщо це здається вам смішним.

Гороскоп здоров'я для Дів

Слідкуйте за поставою. Якщо ваша спина і так ідеально рівна, озирніться по сторонах, дуже ймовірно, що вашому погляду постане величезна кількість сутулих спін. Терміново проведіть виховну роботу та виправте цю сумну ситуацію.

Кулінарний гороскоп для Дів

Побалуйте себе сьогодні. Ви цілком заслужили і відпочинок, і задоволення - так постарайтеся потішити власну особу наскільки можливо більш різноманітно і повно. Зрозуміло, без гідного столу в цій справі не обійтися. Ну-ка, яка у вас улюблена страва? От саме його і слід покуштувати, навіть якщо воно відноситься до числа заборонених плодів.

Бізнес-гороскоп для Дів

Заради якихось гіпотетичних вигод у майбутньому нині доведеться відкласти в сторону ваші прямі обов'язки. Цілком можливо, що саме так і слід вчинити, однак сьогодні ні вам, ні тим, хто поруч з вами, такі дії правильними здаватися не будуть. Чи впораєтеся ви з цією дилемою?

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні зірки радять вам не приймати важливих рішень, якщо є хоч якісь сумніви. Найменші коливання змусять вас постійно турбуватися про правильність свого вибору, тим самим зробивши вас фактично недієздатним.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Приділіть сьогодні більше уваги всьому зеленому. Або того, що було зеленим до приготування. Навіть якщо це було крокодилом, хоча вони, начебто, бурі.. Але раз народний поголос називає його зеленим, значить, можна з'їсти і його. А на гарнір - огірки, капусту, горошок, листя салату та інше силос необхідної забарвлення, раз вже зірки веліли - нікуди не дінешся.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогоднішній день варто провести в компанії добрих друзів і n-ного кількості пляшок пива (де n залежить від розміру компанії). Діяльність творчого характеру нині успішною не буде.

Любовний гороскоп для Терезів

Не головне, що у людини зовні, а головне, що всередині. Однак хочеться при цьому, щоб вам заздрили не тільки тому, що ваш обранець такий хороший, але і тому, що він такий красивий, привабливий, чарівний і взагалі най-най. Що ж, його імідж у ваших руках. У розумних межах, звичайно.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день зірки рекомендують вам обережніше ставитися до споживання кислих продуктів. Можливо, кислотність вашого організму буде дещо підвищена, що не дуже сприятливо позначиться на стані вашого здоров'я.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Скорпіонів

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ваш начальник жодним чином не нагадає вам про своє існування, за що не забудьте його подумки подякувати. Головне не вголос і як-небудь так, щоб він про цієї думки не дізнався ніколи, інакше він може не зрозуміти жарти і значно зіпсувати вам наступні вихідні.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні варто шукати підтримку, як ділову, так і моральну. Ви цілком можете її знайти, причому в найнесподіваніших місцях.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні у вас може скупчитися деяку кількість негативу по відношенню до вашій коханій людині. Не варто тримати його в собі: ризикуєте випробувати на собі, як бути ящиком Пандори. Якщо відчуваєте, що вам потрібно виговоритися – розкажіть все краще одному. Він зрозуміє і не видасть.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині намагайтеся не робити поспішних висновків, особливо, якщо ви тільки почали якийсь процес. Результат зовсім не завжди буває блискавичним, так почекайте ще деякий час.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Робіть лише те, в чому абсолютно залізно впевнені. Якщо рецепт пам'ятайте неточно, не варто покладатися на авось, справьтесь з записами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Найбільшої уваги Стрільців зажадає здоров'я серцево-судинної системи, а для цього, крім помірних фізичних навантажень, не забудьте про обмеження таких не завжди корисних продуктів, як солоності і тваринні жири.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні з ранку ви, можливо, не зможете знайти свої рожеві окуляри, і світ постане перед вами в сіруватих тонах. Ну не всі ж радіти життю, треба і перепочити іноді.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Зірки не виключають, що сьогодні на вас може звалитися таку кількість біса важливих справ, що вам буде зовсім ніколи перекусити. Постарайтеся взяти до відома, що це нікуди не годиться. Справи - справами, а виснажувати організм квапливо проковтнутої сухомятку не можна ні в якому разі. Так що найтиде годинку і з'їжте... Ну, наприклад, юшку по-монастирськи.

Любовний гороскоп для Стрільців

В цей день вашій коханій людині досить важко буде зрозуміти ваші пристрасті та уподобання, як би ви не намагалися йому пояснити всі їх плюси, принади і приємності. Що ж, значить, в цьому він вам не помічник і не конкурент. Однією темою для спілкування менше.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Вас очікує серйозне і відповідальне доручення, про виконання якого вам доведеться звітувати в подробицях. Не поспішайте приступати до роботи — спочатку обміркуйте деталі. Навряд чи вам після приємно буде почути, що, мовляв, все можна було зробити набагато краще.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Намагайтеся сьогодні снідати хоча б через півгодини після пробудження: так ваш організм хоч трохи прокинеться до цього часу, та буде готовий до прийняття їжі. І не треба перевантажувати шлунок прямо з ранку, нехай краще потім у вас буде другий сніданок.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині не захочеться проводити з вами стільки часу. скільки вам це буде необхідно, тому у вас можуть виникнути певні конфлікти з даного питання. Постарайтеся врегулювати їх мирним шляхом, не вдаючись до екстрених заходів.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам варто ретельно обміркувати лінію своєї поведінки з колегами і начальством. Будь-які нестикування в ній, нелогічності, неправильності будуть сприйняті в багнети і можуть загрожувати вам самими неприємними наслідками. Краще не ризикувати і діяти за заздалегідь наміченим планом.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви можете відчути себе Алісою, беседующей з Березневим Зайцем. Надто вже складним завданням може виявитися вичленення змістовній частині розмови, який вам доведеться підтримувати.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви будете здатні оцінити шедеври, зрозуміти які в інші дні було б проблематично. З вас вийшов би відмінний дегустатор, поузнавайте - не потрібен де такий талант. Але навіть якщо застосування комерційного ви цього дару не знайдете, заробити репутацію тонкого цінителя зможете запросто.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Суперечливість вашої натури може зайти настільки далеко, що ви не зможете вирішити, чим би ви хотіли вгамувати голод, і залишитеся без обіду. Головне - не залиште зовсім без нього тих, хто розраховує, що ви їх погодуйте.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Не варто боятися слова «егоїзм». Кожна людина таким і є, більшою чи меншою мірою, роблячи те, що принесе користь в кінцевому рахунку саме йому. Але якщо вашого улюбленого людини робить щасливим тільки ваше щастя і ваша щира посмішка, що поганого в тому, що він всього цього домагається для власного добробуту?

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні зірки рекомендують вам ретельно збалансоване меню. Якщо не можете зробити його самі, зверніться до вашого лікаря або дієтолога. Або хоча б просто зведіть до мінімуму смажене, солоне та інші смаколики.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Нині ви будете здатні продемонструвати себе з найкращої сторони — ви навіть і не підозрювали, що у вас є настільки блискуча грань. Відмінний день для шукачів вигідною посади. Може, і ви спробувати щастя?

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам варто переглянути і, можливо, переосмислити те, що ви робили останнім часом. Може бути, вам захочеться щось змінити.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 28 июля 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні вам не варто мучитися проблемою вибору, навіть є це вибір між сортами морозива, яке ви збираєтеся швиденько з'їсти, якщо вже все одно густо пробігаєте повз лотка морозивника. Нехай його робить за вас хто-небудь інший, вам достатньо просто повторити його замовлення. А значить, вам не варто вирушати на пошуки їжі в самоті.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вам явно не доведеться скаржитися на свою завантаженість, день пройде легко, зусиль докладати не доведеться. Ви зумієте впоратися з усім навіть раніше, ніж закінчиться робочий день, та і начальник буде до вас сьогодні дуже лояльний. Цілком розумно було б запланувати що-небудь на вечір.

Гороскоп здоров'я для Риб

Якщо ви звикли до холоду, то зараз вам варто почекати з процедурами загартування. Щоб не завдати шкоди своїм судинах, дізнайтеся, як правильно проводити оздоровчі процедури.

Загальный гороскоп для Риб

Будучи тихим і сумирним, ви легко уникнете неприємностей. Однак прикидатися дрантям зовсім не обов'язково, є набагато більш дієві методи.

Любовний гороскоп для Риб

Від сьогоднішнього побачення не варто чекати казки, чудес і здійснення всіх найзаповітніших, навіть невисловлених бажань. При такому настрої нічого крім розчарування ви не відчуєте. Зірки радять налаштуватися на гірше – і ось тоді-то казок і чудес вам не уникнути.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?