Прийняли непросте рішення - у Динамо поставили крапку щодо тренерства Луческу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Прийняли непросте рішення - у Динамо поставили крапку щодо тренерства Луческу

Прийняли непросте рішення - у Динамо поставили крапку щодо тренерства Луческу
Джерело:  online.ua

Через кілька днів після призначення Мірча Луческу на посаду головного тренера "Динамо" з'явилася інформація про його відставку. Наступного дня, 28 липня, представники клубу поставили крапку в цій проблемі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу київської команди.

За оприлюдненими даними, опублікований напередодні лист румунського експерта написаний на ім'я Ігора Суркіса ще 25 липня. ЗМІ тим часом не проінформували, що лист не став єдиним епізодом спілкування між сторонами.

"Супроводжуючи електронне послання телефонним дзвінком, пан Луческу акцентував у розмові з президентом "Динамо" на тому, що не хотів би своєю присутністю в команді створити будь-які проблеми сім'ї Суркісів. Тому, перебуваючи під незгладимим враженням від реакції частини київських уболівальників і ЗМІ у зв'язку з його запрошенням до "Динамо", Мірча змушений був поділитися з Ігорем Михайловичем деякими сумнівами", - наголосили у клубі.

Також відомо, що Луческу висловив готовність почати роботу вже з вівторка, 28 липня. У цей день відбудеться нова його особиста зустріч з керівництвом команди.

"Ми обидва прийняли непросте рішення. Але воно було всебічно осмисленим, відповідальним і надзвичайно мотивованим. Керівництво клубу цілком усвідомлено зробило вам пропозицію, розуміючи всі ризики, які виникнуть у фанатському середовищі навколо такого кроку", - зауважив Суркіс у листі-відповіді.

Луческу не це пояснив, що не хотів, аби клуб мав проблеми через його призначення. Сам він не пасує перед викликом.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з заявою тренера Луческу, причиною відмови від пропозиції "Динамо" стало вороже ставлення до нього фанатів та представників українського футболу. Він нібито не може працювати в таких умовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?