Я готовий: Ілон Маск відповів на погрози Джонні Деппа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я готовий: Ілон Маск відповів на погрози Джонні Деппа

Я готовий: Ілон Маск відповів на погрози Джонні Деппа
Джерело:  online.ua

Весь світ уважно спостерігає за найгучнішим скандалом 2020 року - судовою тяганиною між зірковим експодружжям Джонні Деппом та Ембер Герд. ЗМІ регулярно публікують шокуючі подробиці відносин акторки не лише з колишнім чоловіком, а й з відомим бізнесменом Ілоном Маском. Що цікаво, після зрад своєї коханої Депп погрожував відрізати геніталії засновнику SpaceX, проте той заявив, що хоче з'ясовувати конфлікти на ринзі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Mirror.

"У пориві злості Джонні Депп погрожував коханцю Ембер Герд. Ілон Маск публічно відповів актору та вкотре запевнив, що його стосунки з ексдружиною голлівудської зірки розпочалися після скандального розриву пари",- пише видання.

Варто звернути увагу на те, що під час одного з засідань у суді зачитали переписку Джонні Деппа з другом букером Крістіаном Каріно. У повідомленні легендарний актор зізнався, що готовий відрізати геніталії Ілону Маску через роман з його дружиною, аби показати зворотний бік речей. Після того, як відомий винахідник дізнався про погрози Деппа, в одному з інтерв'ю він дав різку відповідь.

"Якщо Джонні захоче битися на рингу, просто дайте мені знати - я готовий", - безстрашно відповів Ілон Маск.

За словами американського бізнесмена, всі звинувачення Джонні Деппа – наклеп, адже його роман з Ембер Герд зав'язався після розлучення подружжя. Секс втрьох, учасницею якого була й Кара Делевінь, Ілон Маск також вперто заперечує.

"У мене точно не було роману з Ембер, поки вона була одружена з Джонні", - наголосив винахідник.

Варто нагадати, що скандальне розлучення Джонні Деппа та Ембер Герд вже понад три роки залишається одним з найгучніших розривів у шоубізнесі. Під час судових засідань фігурують імена й інших зірок – актора Джеймса Франко та моделі Кари Делевінь, проте найбільше дісталося саме бізнесмену Ілону Маску.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про жахливу трагедію, яка сталася в житті Бреда Пітта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?