Витерли ноги - ультрас "Динамо" виступили з гучними вимогами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Витерли ноги - ультрас "Динамо" виступили з гучними вимогами

Витерли ноги - ультрас "Динамо" виступили з гучними вимогами
Джерело:  Трибуна

Фанати київського клубу "Динамо" стверджують, що команду під тренерством Мірча Луческу ніхто не підтримає. Вони виступили з гучними вимогами на адресу керівництва клубу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Трибуну".

Згідно з заявою представника ультрас Олексія "Декстера", фанати водночас не вважають гарним кроком бойкотування матчів.

"За таке "Динамо" ніхто не буде вболівати. Бойкотування матчів — не зовсім правильний варіант у ситуації, що склалася. Але ми висловимо свою точку зору. Вона полягає у тому, що керівництво клубу повинне змінитися. Мова не про Мірчу Луческу, а про керівників "Динамо", - пояснив він.

Фанат звернув увагу на поведінку президента клубу Ігора Суркіса, який дозволяє собі будь-які рішення, пояснюючи це вкладанням власних грошей.

"Об всіх уболівальників витерли ноги. Якими б не були результати, навіть якщо Луческу виведе "Динамо" в ЛЧ або доб'ється якихось успіхів — це все одно буде сприйматися, як об нас витерли ноги. Все. Інакше ніяк", - додав "Декстер".

Він зауважив, що Луческу повинен піти у відставку з посади головного тренера "Динамо".

Рішення про запрошення румунського фахівця стало відомим наприкінці липня. Колишній тренер "Шахтаря" узгодив контракт на два роки з правом на річне продовження.

Призначення обурило фанатів київського клубу. Також на адресу Луческу лунала жорстка критика з боку його колишніх соратників, з якими той співпрацював у донецькій команді.

Як повідомляв ONLINE.UA, через кілька днів після призначення Мірча Луческу на посаду головного тренера "Динамо" з’явилася інформація про його відставку. Наступного дня, 28 липня, представники клубу поставили крапку в цій проблемі. Подробиці офіційної заяви — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?