Ніхто подібного ніколи не бачив - Оля Полякова здивувала фанатів новою світлиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніхто подібного ніколи не бачив - Оля Полякова здивувала фанатів новою світлиною

Ніхто подібного ніколи не бачив - Оля Полякова здивувала фанатів новою світлиною
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Оля Полякова не втомлюється тішити своїх шанувальників яскравими світлинами - цього разу красуня похизувалася розкішною фігурою у відвертому купальнику. Артистка знову нагадала відданим фанатам, що залишається однією із найсексуальніших жінок сучасної естради. На своїх сторінках в соціальних мережах вона оприлюднила надзвичайно гаряче фото, яке побачила мільйонна армія фанатів співачки, передає ONLINE.UA.

Оля Полякова опулікувала світлину, на якій можна побачити, що заняття спортом роблять з людиною феноменальні речі. Красуня спокусливо позувала у відвертому купальнику, що мав принт американського прапора. Зірка також не забула продемонструвати свій сталевий прес. Варто зазначити, що на обличчя Оля Полякова не наносила косметику, а одягнула сонцезахисні окуляри із темними лінзами. Поза, у якій Оля постала перед камерою, показала її неймовірну сексуальність.

"На дачі! Йду готувати кабачкову ікру", – у своєму стилі, з гумором, прокомнетувала знімок співачка.

За лічені години нова світлина зірки зібрала понад 100 тисяч лайків та дуже багато коментарів. Фанати відзначили, що Оля має неймовірно красиву фігуру, а також спробували дізнатися секрет її стрункості. Також усіх вразила довжина ніг виконавиці. Полякова, як завжди, виглядає неймовірно.

"Ніхто подібного ніколи не бачив - це просто бомба; навіть не можу уявити, скільки потрібно займатися спортом, щоб отримати таку шикарну фігуру; талановита та сексуальна! та ще й готує - чоловіку вашому дуже пощастило; не можу повірити, що ви мама двох дітей - це просто якась фантастика; як Олю можна не любити - вона ідеальна; 1000 балів! На це фото можна дивитися вічно; фото дуже круте", - коментують нову світлину фанати співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?