Вже і неживий - в МВС шокували заявою про невловимого злочинця
Категорія
Події
Дата публікації

Вже і неживий - в МВС шокували заявою про невловимого злочинця

Вже і неживий - в МВС шокували заявою про невловимого злочинця
Джерело:  online.ua

Так званого полтавського терориста Романа Скрипника шукають правоохоронці протягом майже тижня. У Міністерстві внутрішніх справ вважають, той може вже бути мертвим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву заступника міністра Антона Геращенка.

На думку посадовців, злочинець міг скоїти самогубство. Така версія не стала новою, але набула більшої актуальності.

"Одна з версій – що цей чоловік, можливо, вже і неживий, тому що, за даними поліції та за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією, як виявилося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів", - наголосив Геращенко.

Він додав, знайомі полтавського "Рембо" також підтверджували його пристрасть до потужних препаратів.

"Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи цей чоловік живий, чи не живий, і зробити так, щоб він відповідав за свої дії", – підкреслив заступник міністра.

Нагадаємо, інцидент стався у четвер, 23 липня. Злочинець намагався викрасти автомобіль, однак його зупинили поліцейські. Виявилося, що у того є граната, з якою він захопив одного з правоохоронців у заручники.

Пізніше "терористу" надали за його вимогами транспорт, а заручника поміняли — на полковника поліції від відділу карного розшуку.

Кілька годин злочинець пересувався Полтавщиною. Пізніше він кинув заручника з машиною та втік у дику місцевість. Його шукають з того часу. Відомо, що на зв'язок з родичами чоловік не виходив.

Як тоді повідомляв ONLINE.UA, озброєний зловмисник, що утримує в заручниках полковника полтавської поліції, назвав свої вимоги. Представники влади заявили про неможливість їх виконання. Він вимагав надати йому волю та не переслідувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?