Радикально не міняю - Луческу нарешті розкрив свої плани в Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Радикально не міняю - Луческу нарешті розкрив свої плани в Динамо

Радикально не міняю - Луческу нарешті розкрив свої плани в Динамо
Джерело:  online.ua

Мірча Луческу офіційно представили як нового головного тренера "Динамо" в четвер, 30 липня. Він виступив із заявою щодо планів своєї майбутньої роботи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію заходу.

За словами румунського тренера, він не планує кардинальним чином міняти порядок у команді. Його увага сконцентрується на розкритті потенціалу футболістів.

"Я нічого радикально не міняю, намагаюся дозволити кожному гравцеві розкрити свої індивідуальні якості", - пояснив Луческу.

Він додав, що має тиждень для знайомства зі своїми новими підопічними. "Динамо" володіє гарним підбором гравців, які представляють талановиту молодь.

Тренер зауважив, футболістам необхідно змінити "свій менталітет в плані підготовки".

Також Луческу розповів про особисту телефонну розмову з олігархом Рінатом Ахметовим, який очолює донецький клуб "Шахтар". Це відбулося вже після офіційного підписання контракту з "Динамо".

Румунський фахівець зазначив свою глибоку вдячність "шахтарям", однак це вже минула сторінка його життя. Наразі відкрита нова, яка пов'язана з київською командою.

Нагадаємо, призначення Луческу в липні на посаду головного тренера "Динамо" викликало скандал з обох боків — фанатів столичного клубу та його колишніх колег з донецької команди.

Ситуація дійшла навіть до листа тренера до президента "Динамо" Ігоря Суркіса, в якому той висловив готовність відмовитися від співпраці через позицію українських вболівальників.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 липня представники клубу поставили крапку в проблемі з відставкою Луческу. Опублікований напередодні лист румунського експерта написаний на ім’я Ігоря Суркіса ще 25 липня. ЗМІ тим часом не проінформували, що лист не став єдиним епізодом спілкування між сторонами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?