Покінчити із тим свавіллям - Суркіс вразив гучною заявою про Луческу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Покінчити із тим свавіллям - Суркіс вразив гучною заявою про Луческу

Покінчити із тим свавіллям - Суркіс вразив гучною заявою про Луческу
Джерело:  online.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс пояснив, що керівництво клубу робитиме із вболівальниками. Він виступив під час представлення нового головного тренера Мірча Луческу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію офіційного заходу.

За словами Суркіса, він сподівається на мудрість вболівальників.

"У нас же є не тільки вболівальники-ультрас, які протестують. Коли вони прийшли на стадіон, я з ними зустрівся, я їм намагався пояснити свою позицію. Почули вони її — добре, не почули — ну що ж, ми йдемо своїм шляхом", - пояснив він.

Президент "Динамо" зауважив, клуб підтримують сотні тисяч людей, усі вони вкрай важливі. Однак люди повинні розуміти футбол, а не просто виходити, "бо їм потрібно розважитися".

"Я не можу погодитися з тим, що Мірча не може бути прийнятим до нашої сім’ї, до команди київського "Динамо". Я, перш за все, розглядаю його за професійними якостями, все інше мене не цікавить... Я за цивілізовану розмову. Будь ласка, вболівальники готові зустрітися зі мною ще раз, з командою. Я хочу підтримки, але вести себе потрібно цивілізовано, в рамках закону... В іншому випадку у нас є достатньо важелів, щоб покінчити із тим свавіллям, яке наразі відбувається", - наголосив Суркіс.

Він зауважив, Луческу після узгодження контракту одразу захотів обговорити команду з попередником — Олексієм Михайличенком. Це говорить про його професіоналізм та мудрість.
Сам Михайличенко, як було додано, повернеться до посади спортивного директора "Динамо".

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами румунського тренера киян, він не планує кардинальним чином міняти порядок у команді. Його увага сконцентрується на розкритті потенціалу футболістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?