В окупованому Криму сталася моторошна ДТП - багато загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму сталася моторошна ДТП - багато загиблих

В окупованому Криму сталася моторошна ДТП - багато загиблих
Джерело:  online.ua

Зранку 31 липня в окупованому Криму сталася масштабна ДТП, яка забрала життя 9 людей - згідно з офіційними даними, мікроавтобус "Мерседес Спринтер" влетів у стоячий КАМАЗ із причепом. Аварія сталася на трасі "Таврида" біля міста Білогірськ. Автобус, за попередніми даними, прямував з Краснодара в Севастополь. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення російських ЗМІ.

"Дев'ять людей загинули в результаті аварії. Серед них дівчина 2003 р.н. Всього в маршрутці було 15 осіб, в тому числі двоє дітей", - йдеться в повідомленні.

Влада анексованого Криму заявляє, що в результаті ДТП постраждали 10 осіб. За словами окупантів, чотирьох постраждалих доставили в лікарню Білогірська: один з пацієнтів знаходиться у важкому стані, троє - у стані середнього ступеня тяжкості. Ще 4 були доставлені в лікарню Сімферополя, один з них помер, двоє пацієнтів - у важкому стані, один - у стані середньої тяжкості. Окрім того, наголошується, що серед постраждалих є вагітна - її стан оцінюється як середньої тяжкості. Також російські медіа пишуть, що в результаті аварії в лікарню потрапили двоє дітей. Стан одного з них медики оцінюють як важкий. Російський "Інтерфакс" згодом повідомив, що дітям надали допомогу амбулаторно. Батько дітей забрав їх із лікарні.

Згідно з попередніми даними, водій мікроавтобуса міг заснути за кермом. Російські ЗМІ стверджують, що він займався приватними перевезеннями. Окрім того, зазначається, що водій був тверезий, але не дотримувався режим праці і відпочинку.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 липня Україну шокувала новина про смертельне ДТП, яке сталося на Старообухівській трасі біля Козина на Київщині — наголошувалося, що водій Mercedes у наркотичному та алкогольному сп’янінні врізався у Hyundai, в якому їхала родина. В результаті аварії загинули двоє дорослих та двоє дітей 8 та 10 років. На цю трагічну подію зразу ж відреагував український лідер Володимир Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?