Бій Ломаченка з Лопесом знову під загрозою - зрив провокують вимоги американця
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Ломаченка з Лопесом знову під загрозою - зрив провокують вимоги американця

Бій Ломаченка з Лопесом знову під загрозою - зрив провокують вимоги американця
Джерело:  online.ua

Боксерський двобій між українським чемпіоном Василем Ломаченком та американським бійцем Теофімо Лопесом перенесли через коронавірус. Наразі, після узгодження нової дати, подія знову під загрозою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відомості журналіста The Athletic Майка Коппінджера.

За його словами, Лопес невдоволений запропонованим гонораром.

"Теофімо Лопесу запропонували 1,2 мільйона доларів за титульний поєдинок з Василем Ломаченком 3 жовтня. Але він хоче набагато більше, їх бій опинився під загрозою зриву. Ломаченко погодився на гонорар у розмірі понад 3,25 мільйона доларів", - проінформував репортер у Twitter.

Він додав, наразі менеджмент Лопеса розглядає навіть ймовірність вибору іншого суперника для захисту поясу, оскільки до бою з Ломаченком залишилося приблизно два місяці.

Нагадаємо, бій Ломаченко (14-1, 10 КО) - Лопес (15-0, 12 КО) планували провести ще 31 травня. Плани зруйнував жорсткий карантин, який ввели майже всі країни світу на тлі поширення COVID-19.

Така доля спіткала багато інших подій, а також бій Олександра Усика проти британця Дерека Чісори. Вони також повинні були зустрітися у травні.

Промоутери наразі домовилися провести бій українця з американцем 3 жовтня. Згідно з попередніми даними, прийматиме його Лас-Вегас.

Як повідомляв ONLINE.UA, промоутери вважають майже неможливим організувати боксерський бій Василь Ломаченко — Теофімо Лопес із глядачами. Ймовірніше, він пройде у форматі пустих трибун через коронавірус.

За словами промоутера Боба Арума, причиною для жорстких обмежень у боксі залишається погана епідемічна ситуація у Сполучених Штатах, де повинен пройти бій. Там станом на 27 липня виявили понад 4,2 мільйона випадків COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?