Меган Маркл опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу - деталі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу - деталі

Меган Маркл опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу - деталі
Джерело:  online.ua

Життя дружини принца Гаррі, Меган Маркл, щоденно привертає до себе увагу усе більшої кількості людей, оскільке воно насичене величезною кількістю публічних конфліктів та скандалів. Як відомо, декілька місяців тому відбувся перший суд у справі світської левиці проти таблоїду Mail on Sunday - Меган Маркл звинуватила видання у втручанні в особисте життя, але програла слухання. Тепер вона заплатить засобу масової інформації 87 тисяч доларів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Insider.

"Нещодавно стало відомо, що Меган погодилася виплатити 87 тисяч доларів витрат свого опонента для підготовки до захисту, що в результаті не використовуватимуть в ході справи. Наразі Маркл разом із адвокатами готується до наступного слухання у справі проти британських таблоїдів. Колишня герцогиня робить все для того, щоб не розсекречувати імена друзів, які погодилися анонімно дати свідчення на її захист", - йдеться в повідомленні видання.

Згідно з останніми даними, на одному із засідань адвокат Меган випадково сказав прізвище її друга, який вже давав свідчення. Проте суддя заборонив усім присутнім розголошувати цю інформацію та ділитися нею із медіа. Дружина принца Гаррі запевняє, що Mail on Sunday прагне все-таки оприлюднити дані свідчення заради комерційної вигоди.

"Видавець Associated Newspapers погрожує опублікувати імена п'яти жінок, які рік тому вирішили поспілкуватися з американськими ЗМІ на умовах анонімності. Таким чином вони прагнули захистити мене від знущань в британських таблоїдах", - зазначила Меган Маркл у новій заяві до суду.

За її словами, видання не хоче відповідати перед судом, тому має на меті відволікти увагу від цієї справи.

Варто нагадати, що в жовтні минулого року, ще будучи членом королівської сім'ї, Меган Маркл подала позов до суду на британський таблоїд Mail on Sunday. Дружина принца Гаррі звинуватила медіа у незаконному використанні приватної інформації. Скандал розгорівся після публікації особистого листа, якого Меган писала своєму батькові.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, медіа почали звинувачувати принца Гаррі та Меган Маркл у скоєнні безсоромного вчинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?